Nick Cannon's..

Wild N' out är väl helt underbart kul. Ikväll så var Steve-O med "I'm playing with poo and still have more money than you". Någe i den stilen. Rolig kille. Och Nick Cannon utan tröja! Tror att jag fick en liten orgasm... Min dröm kille?
Usch killar ja. Vem förstår sig på dom? I want some real love, but who want's to love me?

Känner mig lite olycklig nu för tiden faktiskt. Jag gör så gott som ingenting på dagarna, vill ha en pojke, kan inte umgås med min vän Hany eftersom att hon går i skolan.. Måste medge att jag saknar henne lite då.
Men tro inte att du är någe för det! ;P

Is på måndag iaf. Can't wait!

Framtiden..

Den känns lite oviss för mig just nu. Måste fixa körkortet, plugga upp ämnen, komma in på högskola. Sen har mamma gått och fått jobb i Sthlm också och börjar om 2 veckor. Hur ska de gå? Bo hos pappa och dela rum med Therese? Haha vilket liv de skulle bli isf. Men man får väl ta det som de kommer.

Vi kommer på is på måndag iaf. Guuud så skoj de ska bli, finns inte ord för hur mycket jag har saknat de. Hoppas verkligen att vi får ihop lag iaf..
Fys snart, ner och svettas på hammarvallen!

Vänner..

I torsdags och fredags så var jag i Katrineholm och träffade mina underbara vänner.
I torsdags gick jag hem till Fredrik och Anders var där också. Vi lagade lite mat och hade de trevligt. Sen kom Jasmina med sin otroligt söta hund. Efter de gick jag och Jasmina hem till henne och jag sov där.
På natten så sov lilla Zimba (hunden) mellan oss, jätte mysigt =). På dagen så gick vi upp på stan för att Jasmina skulle hitta någe att ha på sig men de slutade med att jag köpte en t-shirt och en almenacka och Jasmina ingenting.
Sen kom vi hem och började laga lite mat och gjorde oss lite fina. Sen bar de iväg hem till Anders och vi drack lite åså. Ute var de inte sådär jätte mycket folk men vad kan man förvänta sig av Katrineholm? Börjar verkligen tröttna på den staden och alla människor och jag bor inte ens där!
Kul att Anders följde med in på Starlight och dansade med oss. Haha den killen måste man bara garva åt. Ingen kan få mig så hysterisk som den karln. Han går inte att beskriva med ord, han måste man uppleva.

Är sååå trött på killar så det finns inte. Förutom Anders och Fredrik =)

                    
Nakna kocken? =D       Jag Style Anders frisyr.               Freddan
          Spikes är väl inne? ;)
   
         
     

That's it folks.

Ett år äldre..

Och inte ett dugg klokare.
Idag blev man ju då 19 år. Jag och Hany åkte iväg till Sthlm vid halv 11. Shoppade som galningar och jag kom på att den här månaden har jag handlar kläder för nästan 5000 =/. Vad hände med sparandet?
Jag blir ju helt tokig när jag får syn på underkläder så jag handlade underkläder för en sisådär 500 tror jag.
En väldigt rolig dag har det vart iaf. Vi träffade Jennifer och Tora också, vilket var trevligt.

En helt okej födelsedag faktiskt. Även fast den inte kändes någe speciell alls.
Tack alla som förgyllde min dag =)

     
 

Om ni tycker att jag ser lite röd ut på bilderna så är de för att jag solade igår och jag råkade bränna mig lite. Men de flesta känner ju mig som "kräftan" ändå så.. Men dock av en annan anledning.


Pojkar..

Jag förstår mig inte riktigt på er. Eller ja Dig speciellt. Jag har kommit fram till att du tror att du är en sån bra kille och vill gärna vara de men det är du inte. Du vet nog inte om att du gör fel och jag vet att du inte bryr dig. Du kanske lyssnar när man säger något med du Hör inte. Jag funderar på om alla killar är så.. Ungefär som man brukar säga att alla killar är lika dana. Men varför finns det par som håller ihop i all evighet? Kanske de bara finns några få och jag har inte hittat en sådan kille än. Tror inte att jag orkar leta heller. Men du får gärna dyka upp snart. Kärlek har nog aldrig riktigt vart min grej.

Födelsedag på tisdag iaf. Kanske åker till Sthlm med Hany då, vill verkligen!

Sommar

Nu i sommar har jag bestämt att jag ska göra ett inlägg med dom FULASTE och roligaste korten jag har tagit under sommaren. Så här kommer dom... Enjoy

                                                       

Jag måste utnämna den fulaste bilden och det ä på Haron, Hanys lillebror. Hur kan en sån söt unge bli så ful på en bild?

 


A tale of two sisters

Den filmen såg vi igår. Aldrig mer säger jag. Den va skit äcklig och jag skrek som en stucken gris. Men den var väldigt seg i början. Lite lik The ring också. Men japaner som japaner.. eller? =)

Om exakt en vecka så fyller jag 19. Känns inge speciellt direkt men de är väl kul att få lite presenter. Även fast alla i min familj är så fattiga så får man väl säkert någe iaf =)

Renovering

Just nu sitter jag här hemma med en främmande man som river i mitt badrum. Kan låta lite obehagligt och de skulle det nog ha varit och jag hade öppnat dörren spritt språngande naken men nu är de lugnt. Fullt påklädd är jag. När jag frågade hur lång tid det skulle ta så sa han 6 veckor. Men kära någon hur ska de gå? Eftersom att dom river ut hela badrummet så får vi gå på toa och duscha i en lägenhet bredvid. Kul på nätterna när jag ska upp och kissa, måste klä på mig och ta med nyckel och gå ut i trappuppgången för att sedan gå in och kissa i en annan lägenhet. Inte kommer man få sova på morgonen heller. Men jag får väl övernatta hos Pappi eller Hany Bunny någon gång =).

Träning ikväll för första gången på jätte länge. Har en känsla av att jag inte kommer må så bra efter de. Speciellt inte om vi ska springa för mina fötter är inte vad dom en gång har varit tack vare jobbet. Jaja vad gör man inte för Niklas och laget? ;P

image38

X-Men

Har nyss tittat på X-men 3. Måste säga att 1an och 2an var bättre.
Tyckte att det var rätt coolt att Rouge gav upp sina krafter för att kunna röra vid andra människor. Undra om man skulle ha gjort samma sak. Men man vet ju hur underbart de kan kännas att få hålla om någon.

Skärholmen

I  fredags var jag ute. Var väl sisådär, kul att träffa vänner men väl ute på krogen kände man inte igen en käft. Jätte konstigt folk ute. Men men. Sov hos Simon vilket va ganska trevligt men åkte hem runt 1 dagen efter.

Idag åkte jag och mamma till Skärholmen. Jag införskaffade 3 linnen, 3 t-shirtar, leggings, 3 par skor, strumpor, 2 klänningar och ett par shorts. Allt de kostade under 2000kr. Jag tyckte att jag fyndade lite inne på Monki där jag köpte två linnen och en t-shirt för 100kr och shortsen på Vila för 99.
Vi hade sällskap av min syster Jessica och hennes pojke Mario. Efter att vi hade shoppat klart åkte vi hem till dom för att äta och nu sitter jag här och suktar efter TVn och Grey's anatomy. Upp och jobba 7 imorn Jippi..?

              

  

Tack och hej din sköna grej

Serier

Ni som känner mig ganska bra vet att jag är något av en serie nörd. Jag beställde nyligen Grey's anatomy och det har jag legat och tittat på sedan jag kom hem idag. Säkert den bästa serien som finns. Jag tycker om att leva mig in i det, att glömma bort sina egna bekymmer och nästan önska att man kunde få vara med i deras liv. Något som är dåligt när man tittar på det är att man blir så känslomässig..
Man får olika känslor utan anledning och det känns som att något saknas. Mitt liv känns ganska bra just nu men ändå inte. Kärlek har nog aldrig riktigt varit min grej så de har jag väl mer eller mindre gett upp med nu. Eller med andra ord så skulle jag gärna vilja men är för svag. Jag gillar den där sköna känslan, men på köpet får man känslor man inte alls vill ha. Du får mig inte att känna mig speciell, som att du tar mig för givet. Du är nog inte den personen jag tror att du är.
Men jag ska försöka, verkligen försöka att låta bli. Även fast jag vill känna den där underbara känslan igen.

Chip chop pillesnopp

Igår klarade jag det gammla dataspelet Diablo. Första naturligtvis. Varför var det mycket svårare när man var liten? Nu kändes de inte så himmla serieöst eftersom att min syster Therese satt och sa "Chip chop pillesnopp" hela tiden. Och när de blev lite spännande började vi nynna på låten från mission impossible. Om den passa in eller inte får man väl avgöra själv =). Så vad gör man nu? Börjar spela tvåan eller?
Nej nej! Jag fick ju mina grejer från cdon idag som jag beställde i tisdags. Så nu blir de att sitta och nöta Grey's anatomy och One tree hill =D.

Till mormor och hämta saft nu.

image50

Kent

Har jag börjat lyssna på. Gammla låtar.. Så om någon råkar ha låtar från deras senaste skiva så vore jag tacksam om ni ville skicka.

Nu börjar jag VERKLIGEN bli sugen på hockeyn. Vore glad om man kunde komma på is i slutet på augusti men de är väl för mycket begärt förståss.
Idag är det den första augusti så jag fyller 19 om inte så länge. 21a närmare bestämt. En onödig ålder tycker jag, men de är väl alltid kul att få presenter =).

Nu är sommaren snart slut och jag börjar bli lite nervös faktiskt. Alla ska börja skolan utom jag! Vad ska jag göra? Tänk om jag inte får någe jobb? Usch så jobbigt de är att va student.

image39

RSS 2.0