Hejdå!

Hej då Sverige! Nu åker jag till underbara Hong kong!! =D

image198

Livet

Livet känns bra konstigt ibland. Familj, vänner, killar.. En stund kan allt kännas bra för att i nästa sekund bli helt fel och inte alls som man tänkt sig. Inte vet jag om de är jag som har för stora förväntningar eller jag är blind och vill inte se dom "dåliga sidorna". Det är vissa saker som jag verkligen inte klarar av hos folk men de verkar som att jag bara träffar sånna människor. Det känns bara som att jag blir besviken hela tiden.
Men jag blir bara så irriterad! Om man vet att man brukar vara sen så ser man till att va ute i god tid till nästa gång. Säger man att man ska ringa så ringer man. Om jag säger att jag ska höra av mig så har man väl telefonen i närheten? Bestämmer man något så är det bestämt så, om det inte skulle va världens grej som kommit ivägen. Jag förstår inte vad problemet är? Och jag förstår inte hur irriterad jag blir över det! egentligen är det ju bara små grejer men det blir en stor grej om det händer 10-20 ggr i rad..... Och då överdriver jag inte.

Jaja jag åker ju till asien på tisdag och är borta 2 veckor. Men ärligt talat så skulle det nog inte märkas att jag vart borta om ingen visste om det. Så ouppmärksamma kan folk vara.

 


Oj oj

Idag har jag haft en sån där jobbig dag på jobbet. Alla tanter och gubbar har bara skällt på mig.
De började med att en gubbe försökte ta mig mellan benen men jag hann slå undan hans arm. Sen var det en tant som blev jätte orolig så då sa jag att hon skulle sätta sig på en stol och då sa hon "sluta tjata annars slår jag ner dig också!". Så då gav jag henne en sobril men hon blev inte lugn för de så då fick hon en till och någon timme senare slockna hon typ och precis innan jag skulle gå hem ramla hon. Hur bra känns de? Och det är ju hjärtskärande när hon försöker komma ut och man ljuger och säger att man inte har nycklar eller försöker skoja till de med att säga att huset är felbyggt för att man inte kommer ut. Man känner sig som ett fån!
Jag skulle också lägga en gubbe som alltid är arg så fort man tar i han och när jag lagt han skulle jag ta av han tofflerna och då blev han jätte arg och börja skrika på mig.
Och när jag skulle tvätta en tant skrek hon jävla ung jävel till mig.
Men vissa saker man gör får man faktiskt skylla sig själv. Jag skulle ge flytande heminevrin till en tant, och ni som jobbar inom vården vet att de klassas som narkotika så man måste skriva upp i journalen att man ger det. Så då skrev jag det och skulle ta medicin koppen med heminevrin i, men vad tror ni man gör? Jo medicinkoppen halkar ur fingrarna och allt hamnar i medicinskåpet. så då fick jag ju jaga rätt på en sjuksköterska eftersom att de är narkotika. Så då fick jag skriva att jag kasserat de jag tog ut och sen skriva upp att jag tog nytt... Ja, har man inte jobb så ser man till att skaffa sig. Typiskt mig.
Men mina små tanter och gubbar är rätt charmiga ändå =)

image164

Min älskling.

Helgen har väl vart ganska så händelserik.. I fredags så jobbade jag och då fick jag en rättså söt kommentar av välrdens sötaste gubbe, jag frågade han vad jag hette och eftersom att han inte visste det så räddade han det lite snyggt med att säga "min älskling". Sötaste gubben.
Goran frågade om jag ville se idol finalen med han och de kunde jag ju eftersom att jag inte hade mycket för mig, så han kom hit eftersom att mamma inte var hemma =P. Hade lite mysigt och han blev skit nöjd över att Marie vann.

Lördagen var de match mot Norrköping, Peking Pumas, och må ni tro att det var en viktig match. Avgörande om vi skulle gå upp till 1an eller inte och de gör vi! Vi spelade skit bra och vann med 6-0 själv så lyckades man göra ett mål och även skada sig. Tror att en motspelare fastnade i mig så vi ramla och jag landade med huvudet och armbågen först i isen så jag lyckades typ sträcka muskulaturen i nacken så de gör ont hela vägen runt men de får man väl ta. Och hela armbågen är blå.
Men på kvällen kom Goran och titta på Harry Potter med mig så då blev jag glad =).

Igår jobbade jag till 5 och sen var jag helt slut och somnade rätt tidigt. Tittade på Miami ink och jag är väldans sugen på att göra min tatuering nu!

image195

Teoriprov

Idag gjorde jag teori provet men klarade det inte. 50 fick jag så det var lite surt men man får väl fortsätta kämpa på.
Jag tröstade mig lite med att köpa nytt halsskydd och en ny hockeyklubba. Klubban var ett impulsköp men de va skoj =). jag tröstade mig också med att beställa 4säsongen O.C och 3 säsongen Grey's anatomy =D. Pengarna bara rullar iväg, tontigt som man säger på Kevinska.

Match mot Katrineholm 20.30 ikväll. Kom gärna och titta =)

Graduation

Jag tittade nyss på O.C sista avsnittet på säsong 3. Dom tar studenten och de är så sorgligt, då började jag tänka på min student och började gråta ännu mer =P. Jag hade sååå roligt under studentveckan och det är verkligen en minne för livet. Helt sjukt vad man saknar alla nu..

     
        
     

RSS 2.0