Trött!

Börjar bli trött på att dricka te nu.

Inatt tvingade mamma i mig varm mjölk och konjak. INTE gott plus att jag tål ju inte mjölk och min mage var redan uppsvälld för att jag åt pannkakor på jobbet :P. Vaknade halv 8 imorse och kunde inte sova så det var väl bara att pallra sig upp. Hur som helst så ska jag åka till Flen idag och hälsa på papptratt, tror att Therese kommer dit också. REUNION! :P


Say i'm a bird!!

I smell lika an onion

Jag mår liksom aldrig bättre, snarare tvärtom. Bara sämre och sämre. Hostar fortfarande som en galning så jag blir tokig snart.

Igår var jag hos min syster i Älvsjö, Har aldrig kört bil så långt själv förut. Men de gick bra, jag krockade nästan bara en gång ;). Hos Jessica trodde man att man skulle få ta det lite lugnt men ack nej. det första man får göra är att börja laga mat, koppla in Kevins box och Mario satt och gnällde på att jag måste massera honom, vilket jag inte gjorde :P.
André gnällde heeeela tiden men han har ju sina problem också. Tänderna håller på och växa, han har ett jätte stort märke efter TBC sprutan plus att han har en blånagel. Men livet är hårt ibland, även för en liten kille som han :).


André


Happy new year!!!

Idag är det kinesiskt nyår. Fick ett sms av min pappa som det stog "Kong hej fatt choi" på. Jag förstog inte så mycket så jag fick ringa honom och fråga. Tydligen så säger man så :P. Så till alla som firar nyår idag KONG HEJ FATT CHOI! :P


This is my papiiii :D

Sjukstuga

Jag och mamma har sjukstuga här hemma. Hon har fått influense och jag hostar sönder mig. Sjukanmälde mig idag till och med och jag kan inte minnas senast jag gjorde det, även fast jag behöver jobba just nu.

Tänkte försöka åka till Flen i helgen, någon gång v.8 så ska jag åka och hälsa på Rigo och den 27e februari åker vi ju till London, So I really need that money. Anyway, life sucks sometimes!

Freaky!

Igår blev det inte mycket av kvällen.. Orkar inte berätta någe heller.
Sov hos Hany hur som helst, åkte in till stan och hitta en tröja som jag dog för som jag var tvungen att köpa fast jag inte hade pengar :P. Åkte hem, dödstrött och jag däcka på tåget. När jag väl kom hem och skulle låsa upp dörren så ser jag till min förskräckelse att det inte är nycklarna jag håller i, utan mitt SL kort. Jag tänker "vad ska jag ha den här till?" fnissar lite för mig själv och tar sedan upp nycklarna.
Sen jag kom hem så har jag inte gjort ett skit! Ladda ner ett avsnitt med Grey's anatomy och tjura som ett barn.

Rigo skicka en video på när dom uppträdde. Så duktig han är :)

Rize

Har precis kollat på filmen Rize som Hany rekomendera. Typ en dokumentär om krumping och den va skit bra. det känns som att i många dans filmer så glömmer dom nästan bort dansen, dom visar inte så mycket. Men i den här filmen var de dans heeeela tiden. Så den borde ses!

Oh yes I diiiiiiiiiid!

Jag tog på ett lik för första gången i mitt liv igår, även en av mina favorit gubbar. Men det var fint.

Sitter här och tittar på generation fett just nu. Förstår inte att man vill gå upp ännu mer i vikt när man redan ser ut sådär. Och jag förstår verkligen inte hur man kan tända på människor som ser ut sådär. Well well, we are all different after all.

Shooo

Igår var jag på dam1 matchen och jobba. Segeltorp mot AIK och vi vann med straffar. Riktigt spännande match och AIK spelade skit fult. Men vi hjälpte till med online spelet och jag skulle ha koll på skott på mål för AIK och jag säger bara att det var tuuuur att vi hjälptes åt för annars hade vi nog bara hittat på nåt. Men det var kul att titta. Och jag lyckades även ta lite bilder.


Jag och lilla målvakts Emelie

Peter posar! Världens bästa matrialare/målvaktstränare/chufför :P

Segeltorp-AIK

Jag och Bulan

The captain Johanna ser GALEN ut

"Passa dig!"
"AIK är sponsrade av HV" Just gotta love her

Jossan, Sparven, Heddan och Johanna. Toooorpet!

Aaaah vänner

Har varit glad idag och igår. Genom att ha varit med underbara vänner helt enkelt.
Igår spelade jag match med juniorerna mot SSK och vi spelade 2-2, lyckades göra ett mål. Efter matchen åkte jag in till stan och träffa Janick, Abdi, Alban, Artan, Tora och Nico vi satt på Mc'Donalds sen försvann Nico och Tora och vi andra åkte hem till Hany och Winta. Alla andra stack ut men jag och Hany åkte hem till mig och titta på Grey's anatomy och sov.

Idag var jag och titta på min lilla kusin Karl som kom hit med sitt Timrå och spela mot Djurgården på hovet, tyvär förlust med 3-1 men det var kul att titta. Efter det tog jag tunnelbanan från globen in till stan och träffa alla igen. Vi skrattade huuur mycket som helst och det var kul att träffa "Flenarna" igen.
Har även hunnit se Jessica's nya lägenhet HUUUUUUR fin som helst!! Tror nog jag ska flytta in där ;P.






 


My name is Louise and i'm boring..

Hi Louise!

Idag har jag inte gjort ett skit. Somnade sent igår, vid halv 3 tiden tror jag så jag vaknade sent också. Match mot Göta Traneberg ikväll så de blir skooooj :). Wish me luck.

Idag flyttar Tora till en egen lägenhet och Imorn flyttar min syster till Älvsjö. Alla bara flyttar och om några månader är det min tur.

It's been so long
That I haven't seen your face
I'm tryna be strong
But the strenth I have is washing away
It won't be long before i get you by my side
And just hold you, teese you, squeeze you
Tell you what's been on my mind


CV

Jag hatar att skriva cv. Jag är totalt värdelös på det och jag vet inte vad jag ska skriva. Well well jag får väl kasta ihop nåt ändå. Eftersom att jag ska flytta så måste man ju skaffa nytt jobb. Hoppas att det löser sig även om det känns långt borta.

Träningen ikväll och match imorn.. Om man får spela vill säga.

Miss you :)

London Baby!!

Yeeeey i'm off to London 27 Februari till 3 Mars. Tillsammans med Hany, Jeffi och Tanisha, all my ladies :). Sjuuuukt kul kommer vi ha! :D


Sometimes..

..It's hard to let go.

Träningen idag tog död på mig. Först fys med intervaller sen 1tim och 20min på is. Mina ben var som persinner, dom bara veks ihop.

I can't decied if it was a dream or not.



Huvudvärk!

Vaknade med väääääärldens huvudvärk imorse. Hoppas det går över innan jobbet iaf.

Min gamla klasskompis Cissi har fött sin lilla bäbis nu :D. Grattis! det var skit länge sen vi sågs men det får vi ta igen.

Igår var vi i ishallen från 4 till 11 typ. Kost föreläsning, middag, möte och träning. Mådde inte så bra på träningen för halsen, varför tar de så lång tid att bli frisk? Jag dricker te som en galning och tuggar halstabletter som en galning också. Well well.

Nu ska jag försöka göra nåt åt min huvudvärk.




Längtar

Sitter här och längtar efter sommar. Blev lite nostalgisk och titta på gamla inlägg och hitta lite sommar bilder.




I can't wait.


Snap back to reality

Saker och ting har varit konstigt dom senaste dagarna and I can't explain it. Skönt har det varit iaf :).

Har lyckats fått ont i halsen och jag måste träna imorn annars får jag inte spela. Well well.
Har upptäckt att dom har lagt is på en liten bandyplan nära mig så där kanske man kan tjuvträna lite.

Jag har egentligen inte mycket att säga men däremot mycket att tänka på. Over N' Out


It's funny

It's really funny how things turn out sometimes.

Har varit hos Gideon hela dagen typ. Vi har sagt länge att vi skulle titta på filmen Sex and the city. Jag har alltid velat se den och han har velat haft en anledning till att se den så jag åkte dit och vi titta på den.. eller det var mest jag som titta när han bestämde sig för att gå och göra spagetti och köttfärssås, vilket var väldigt gott.
Annars så fick jag prova spela ett data spel som var sjukt läskigt! och guitar hero och jag SÖG så hårt så jag skämdes.
Jag lyckades även somna till en stund (jag är väldigt sällskaplig ibland) sen titta vi på Batman filmen och Heath Ledger var så sjuuuukt bra.

Så nu har ni fått höra om min ointressanta dag.

Men jag måste även berätta att på bussen hem så stötte jag på en snubbe som började prata med mig. Han frågade efter min msn. Man tycker väl att någon i 25års åldern slutar fråga efter någons msn.
Såhär runt halv ett tiden så blev jag så sjukt sugen på nudlar så de sitter jag och äter nu. Yummi!

bye bye 2008

Sitter här och diskuterar med Gideon om vad vi har gjort under år 2008. Jag har kommit på att jag har inte åstadkommit mycket.
Det jag har gjort:
- Flyttat från Flen till Södertälje
- Bytt jobb
- Träffat nya människor


Något jag absolut inte har gjort:
- Arbetat på något inför min framtid
- Varit kär


Nyårsafton var väl helt okej faktiskt. Två fester och vilse plus en vurpa i Kista.



Two kisses is what I call a good night ;)


RSS 2.0