Hejdå !

Igår var jag ute med några vänner för att "fira" att jag ska flytta. Hehe nejdå inte fira men säga hejs svejs.
Jag och Hany började göra oss iordning hemma hos mig och både hon och jag satt och beklaga oss över våra fötter som värkte efter en dag i Sthlm. Silvia gjorde oss sällskap en stund också men eftersom att hon inte är 18 fick hon inte följa med =P.
Mose, Abdi och Mohammed hämta upp oss vid halv 9 tror jag. Värsta blatte bilen =P.
Vi hämta upp Betty i Katrineholm sen åkte vi hem till Sara där vi drack lite och hade trevligt sen gick vi ner på stan där de va döööött. Vi typ satt och satt och satt. Sen vid typ 1 börja de komma lite folk så vi dansa lite och hade skoj. Mose vann massa pengar så grattis till han =P. Vi åkte hem lite innan två. Jag hade en ganska rolig kväll även fast de va jätte lite folk ute, jag hade ju väldigt trevligt sällskap ändå ;).


Stockholm .

Igår var jag i Stockholm med Silvia, Hany och Fatima som bor hemma hos Hany. Vi hjälpte Fatima och köpa lite kläder. Vi köpte ju lite till oss själva också =P. För mig blev det 2 t-shirtar och ett par skor, allt från HM.. Ni ser på bilderna. Köpte även lite smågrejer. Vi åt mat i kungshallen, åååh så underbart gott med nacho de luxe! Yummi! 
Vi hade de trevligt, sprang runt i massa affärer, träffade Samira, en kompis till Hany. Till slut hade vi alla sååå ont i fötterna så vi kröp fram så vi åkte hem vid kvart över 7. Ganska så händelselös dag måste jag säga.
Snart ska jag gå och möta Hany för jag ska hämta en present från jobbet =P. Maria ringde och sa att dom hade en present till mig, gulligt av dom =). Sen ska vi hem till mig och packa lite innan flytten.




Knark och riddare ?

Jag drömde något oerhört konstigt inatt. Inget hängde ihop och även fast jag vakna 3 gånger under natten så fortsatte samma dröm nästan. Jag jobbade på Bolmängen och en man där ifrån började bli sexuell mot mig och jag skrek på han att han skulle gå och sova men han vägra, också skulle han kissa och han satt ner på toan och kissa men han hade benen i kors och hans lilla härlighet var liksom inte i toaletten så han kissade rakt ut och på mig. Sen drömde jag om två andra tanter som bodde där fast dom tar jag egentligen hand om på Drejskivan och en av dom knarka och hon langa knark till den andra. Helt skum dröm. Jag vet att Hany och Silvia var med också men jag vet inte vart och hur. Sen fortsatta drömmen och då var jag helt plötsligt någon form av riddare. Så min "armé" skulle ju typ döda några andra och dom jagade oss och allt detta hände i vårat gammla hus där vi bodde förut.

Jag har mina funderingar hur allt hänger ihop men jag tror den stora anledningen är att jag ska flytta på tisdag.

Gaaah !

Man kan ju bli irriterad för mindre

Läckert !

Här får ni lite bilder från Hong kong. Har inte haft alla bilder för att pappa hade tagit bort mina från min kamera och sparade dom i Hong kong. Men nu är dom här!








Min farfar är ändå den vackraste som gått på denna jord =D



Martin Luther King

Tittade nyss lite på Oprah och då hade dom en special grej om Martin Luther king. Helt fantastiskt vad han har åstadkommit egentligen. Jag har aldrig läst om honom och jag tror nog att jag har hört mer om Rosa Parks än om honom. Och när man tänker efter så var det inte alls länge sen allt det där hände. Det var ungefär 45år sen han höll I have a dream - talet. 45 år är inte alls länge. Om man själv levde då, undra vad man själv skulle ha för uppfattning?

I have a dream that one day this nation will rise up and live out the true meaning of its creed: "We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal."

I have a dream that one day on the red hills of Georgia, the sons of former slaves and the sons of former slave owners will be able to sit down together at the table of brotherhood.

I have a dream that one day even the state of Mississippi, a state sweltering with the heat of injustice, sweltering with the heat of oppression, will be transformed into an oasis of freedom and justice.

I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character.
I have a dream today!








Oj så djup man kan va =P


Adlen Ilieva

Jag läste nyss min kära systers blogg och i ett av inläggen så hade hon skrivit att hon hade glömt att låsa dörren när hon var på toa och de enda hon fick fram var "oj oj" när någon främling öppna dörren. Då helt plötsligt kom jag att tänka på Adlen när jag, syster yster och hon skulle åka till Hong Kong. Ni vet hur man brukar säga "jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv" det kan jag faktiskt säga att den gången ligger vääääldigt högt uppe på min lista.
Hur som helst så stog vi i kön på arlanda för att checka in våra väskor.. Kön börjar röra sig framåt och Adlen, babbelfian som hon är, hon går först av oss och pratar med oss så hon backar framåt i kön och framför henne går en kille med en väska. Adlen fortsätter backar rakt in i hans väska och ramlar och sätter sig på hans väska! De enda hon får ur sig är oj oj och sitter kvar på hans väska. Till slut lyckas hon ställa sig upp efter väärldens längsta sekunder och jag och Thess börjar aaaas garva. Killen med väskan lämnar kön och tro fan att vi skrattar i typ en kvart till efter händelsen. Kanske inte så kul för er som läser men Adlen och Thesere fattar iaf. Guess you had to be there.

Goood I miss Hong kong =(




Häagen-Dazs

Häagen-Dazs glass kan va bland det godaste som finns. Sitter här med en sån glass med smaken strawberry cheesecake. Jag säger som en kär vän har sagt till mig "det är så det knullar i mun". Hur mycket jag än hatar de utrycket så är det ungefär så det känns. Yummi! Det tråkiga är bara att man är laktosintollerant så man kan ju inte äta hur mycket som helst.
Maria ringde och väckte mig 20 i 9 imorse och fråga om jag kunde komma och jobba på stört. Så de var bara att pallra sig upp ur sängen och skynda iväg till drejis. Slutade 2 så dagen gick ganska fort ändå.

image343

Snö

Hur kommer det säg att det är snö nu? Why god why?! Som en av mina kära tanter sa på jobbet "ja de är helt upp och ner vänt". Och jag har tänkt på de länge, att till slut kommer det var snö på sommaren och sol på vintern. Men hur skulle de kännas att sitta och öppna julklappar i 25graders värme? Om man nu inte skulle ändra på hela året. Så att man har högtiderna på dom årstiderna dom ska va egentligen. Nu blev de komplicerat men förhoppnignsvis fatta man vad jag menar. Jag har aldrig riktigt vart känd för att vara bra på att förklara saker. När jag var liten och skulle berättade något så stammade jag fram några ord och innan jag ens hann blinka hade mina elaka elaka syster redan hunnit berätta. Jag minns bara hur ilskan växte inom mig. Och man blev så besviken för det man skulle berätta var ju dödsviktigt! Tex att man hittat en mask på tomten eller någe sånt. Tack syrran!
Nu har jag berättat hela min barndom... ungefär.
Söta var vi iaf =D

 
   Thessi                Lojsi

Tattoo !

Idag har jag tatuerat mig haha. Jag, Hany och Silvia tog våran lilla röda bil och åkte in till storstaden Eskilstuna. Jag var skit nervös och vi visste inte exakt vart Blue Lotus låg men vi hitta. Klockan ett steg vi in och han tog min bild jag hade med mig och kopierade den. Det var pappa som skrev det och han kopierade bara så de var som att det var pappa som hade skrivit på mig =D. De första tecknet gick helt okej och sen gjorde de ondare och ondare ju högre upp han kom men de gick ändå. Färdig på typ 10min en kvart. Jag blev skit nöjd så sen åkte vi in till stan och titta runt lite, träffade en kompis till Silvia, käka lite och sen åkte runt mellan alla hennes kompisar =P. När de var dags att åka hem blev vi sugna på godis så vi åkte till Godisland. Mums!

          
Här är den färdig.       Efter duschen.



The top of the world falls on you.

Igår tittade jag på Hanys dansuppvisning. Skiiit bra! Kul och se vad den lilla flickan kan åstadkomma med sin vackra kurviga kropp ;). Silvia, Gustav, Mohammed och Abdi åkte med mig hem. Hehe lite kul att alla killar fick sitta bak, trångt och mysigt plus att Abdi hade hål mellan benen. Yummi! =P

På fredag ska jag tatuera mig, börjar bli lite nervös men de blir nog bra =D. Tar med mig Hany och Silvia som personligt stöd och för att ta massa bilder när jag lider av smärta.

Nu måste jag kila iväg till jobbet. Over N' Out.

Hurtig.

Jag har varit riktigt duktig 2 dagar nu. Igår morse gick jag ut och sprang på fastande mage för att bränna lite fett. Sprang inte så långt för man orkar typ ingenting om man inte käkat någe =P. Körde lite styrka åså.
Imorse gick jag också upp och var hurtig men idag gick jag Lida rondan. Känns ju lite konstigt att gå och traska själv ute i skogen men de gick =). Gjorde lite utfallssteg på vägen så nu har jag träningsvärk vilket känns helt underbart för de var länge sen jag hade =).

Film kväll med Gurra G sen. Mys pys... Dock inte på det sättet man kan tro =P.


Södertälje.

Jag har vart i Södertälje måndag,tisdag. I Måndags var jag på arbetsintervju och de gick bra. Ska börja skola in mig 7 April på Artursbergs korttidsboende. Fundera på om man kanske ska söka jobb på typ hm eller Gina tricot eller någe sånt. Vore kul att prova på någe annat. Jag tränade på att köra bil i Södertälje också, en annan är ju inte så van vid trafikljus.... överhuvudtaget. Men jag höll bara på att köra på en cyklist =P.
Igår fick jag ta bilen hem SJÄLV. Läskigt när man inte har en aning om vart man ska men de gick jätte bra.
Igår kväll satt jag och Silvia hemma hos Hany och snacka massa skit. Skönt att bara umgås ibland =).



Hemma hos familjen Arvidsson.

I fredags var jag ute och svira på stan en sväng i Katrineholm. Jag körde och hade match dagen efter så de blev en lugn kväll. Jag åkte in till Jasmina och gjorde mig iordning hemma hos henne sen åkte vi hem till Anders och dom skulle bara ta de lugnt egentligen men dom blev sugna på att dricka så de va den kvällen.
Vid 11 gick vi ner på stan och satt på lilla sen var jag och Jasmina inne på Starlight. Jätte lite folk vilket var svin tråkigt, vi tog en liten sväng om och de va skit skumma typer ute. En mupp hade på sig kilt och en annan mupp var helt vit klädd och hade svarta kalsonger och byxorna satt under arslet på han och han trodde han var kung över dansgolvet, trodde han var värsta allan och såg ut som han försökte dansa någon form av crip walk. FREAK!
Kvällen blev kort, åkte hem vid halv 2 och när jag väl kom hem så såg jag att någon annan mupp hade lagt en pizza i hissen så de blev till att gå upp i trappan.
Om man vill se bilder från fredags så hänvisar jag till Jasminas blogg.

Lördag match, jag och Sara tog varsin bil och körde in till Nyköping. Vi spelade mot Ormsta som typ hade sitt flicklag med sig så vi vann med 7-6, 1 mål lyckades man peta in. Men dagen var inte slut där, de blev nämligen en hel kväll hos familjen Arvidsson. Vi åt tacos och hade lite mysigt, titta på vänner.
Sov kvar där och idag gick jag och Arvid på stan och shoppa lite. Införskaffa en grå luv tröja (Arvid köpte likadan), en rosa klänning, 3 par trosor, tights, två vanliga tröjor och ett par jeans. Hitta 2 par skor jag skulle kunna dööö för men jag tyglade mig vilket jag tyckte var väldigt bra gjort. När vi shoppat så gick vi hem till Arvid igen åt lite tacos rester och titta på lite mer vänner. Lillebror Oskar fick för sig att färga håret svart så nu är han ännu mer Emo =). Åkte hem vid 5 och nu är jag hemma. En helt okej helg vill jag säga... En hel uppsats skrev jag också =P.





RSS 2.0