It keeps leaving me needing you.

Idag har jag vart med Hany heeela dagen. Vi har inte alls gjort mycket. Käka pizza och skaffa oss en ny vän? ;)
På kvällen var vi med Mirnes och Yasin och spelade King vid nybble skolan =P. Hehe precis som när man va liten men ibland får man va lite barnslig av sig.


Börjat lyssna på Lifehouse nu. Det går i perioder som man lyssnar på dom och det finns aldrig fel tillfälle att lyssna på dom. Heeelt underbara. Dom låtarna som jag gillar mest just nu är nog Everything och Simon.

Nu ska jag titta lite på vad Topshop har att erbjuda sen blir det sängen. God natt!
Over N' out



Memories

Jag må då säga att jag aldrig vill bli gammal och skruttig! Idag fick jag sitta och hålla en tant i handen som kommer försvinna när som helst.
Så idag har jag jobbar till kl 4. De gick ganska fort idag, tack och lov.

Jag måste säga att jag känner mig ganska så glad nu för tiden. Även fast jag får ont i kroppen av att jobba, kärleken har jag väl mer eller mindre lagt åt sidan och det känns som att något saknas.
Jag har funnit en ny och underbar vän Hany  =). Vi har umgåtts väldigt mycket nu på sista tiden och vi har jäätte skoj tillsammans. 
Pappa är utomlands och jag saknar honom =(. Min kära syster Therese slutade skolan idag och hade tydligen fått högsta betyg i alla tre sakerna. Så GRATTIS till henne =). 

Nu är jag i alla fall ledig fredag, lördag och söndag. Thank god! Och det ska bli sååååå skönt. Men de återstår att se vad som hittas på. Hany förståss =).

Börjar sakna folket i Katrineholm. Speciellt min lilla bosniska vän Jasmina!


                                  


Huh?

Idag har jag jobbat till 16.00. Efter det så gick jag och mötte Hany så gick vi hem till mig. Hos mig var vi inte så länge utan vi gick och åt pizza på Venezia. Hehe en söt liten kattunge var jätte hungrig och kom och ville ha. Först strosa han omkring runt oss och helt plötsligt hoppa han upp på Honeys rygg, haha. Klorna var ganska sköna kan jag tro. Men sen satt han i mitt knä och åt kebab pizza med mig =).
När vi var mätta och belåtna gick vi hem till mig, tog lite varmare kläder och gick sedan ut igen. Vi satt mest och prata massa skit som vanligt ;). Massa mupp kort tog vi också!!






Upp och jobba imorn igen. Puh!

I saknar min Jaaazzy =(

image17

Första inlägget

Jaha, så det här är min nya blogg. Förhoppningsvis så finns det folk som kommer läsa den, annars så behöver man inte.

Igår så var jag och Honey i Tuna Park med mamma. Egentligen så hade jag inga pengar men jag införskaffade ändå ett par shorts, korta mjukisbyxor, "hotchie skor" och ett linne. Honey hade inga pengar alls så hon kom hem tomhänt.
Det är inte så konstigt att Eskilstuna kallas för äckeltuna. Om man ser sig omkring och tittar på människorna där så ser man väldigt skumma typer. De konstigaste vi såg var nog "kalsong mannen". Bara för att man har ett par märkes kalsonger som Björn Borg behöver man väl inte visa det för alla? Och killar med alldeles för tajta byxor har jag nog aldrig gillat.

När vi kom hem så gjorde jag och Honey marängsvisch (stavas?) hemma hos henne. Underbart gott och väldigt onyttigt men ibland så får man =).

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0