Eskilstuna

Idag bestämde jag och Hany oss för att åka till Eskilstuna. Alltid lika skoj och shoppa, men egentligen så köpte jag bara saker jag skulle köpa. ett par varma stövlar, en luv tröja, knä strumpor och en hängselkjol. Hittade ett par jäääätte fina pumps på din sko, jätte sköna va dom men jag får inte handla för mycket eftersom att jag ska åka till Hong kong. Kan väl hoppas på att man hittar skor där =P.
En väldigt trevlig dag och i Eskilstuna är fullt av asian people! haha

Tatuering 2.

För er kineser som undra över mina tecken så har jag nu pratat med pappa från andra sidan jordklotet. Han säger att Lai är ett släktnamn typ. För att veta sitt urspring och vilken generation man tillhör. Mitt namn är Man men den får olika betydelser beroende på hur man sätter ihop det. Om jag bara hade skrivit Man så vet man att det är mitt namn. Men om jag hade skrivit Leong Man så hade det inte betytt någonting. Så egentligen om jag vill skriva Leong så måste jag också skriva Lai-man för att det ska betyda något. Men annars kan jag bara skriva Man. Skit krångligt. Så nu får vi se om jag skriver Lai-man eller om jag "bryter mot reglerna" och skriver Leong Man. För jag vill bara ha två tecken. Inte tre. Nu har ni fått eran förklaring iaf. Pappa tycker bara att jag ska skriva Man men jag vill ha 2 tecken.

Tatuering.

Jag tittade nyss på Miami ink och jag blir mer och mer sugen på att göra min tatuering. Nu har jag bestämt mig för att göra två kina tecken, mitt kinesiska namn, alltså Leong Lai-man och sen en drake. Så jag och Niklas ska åka in till Eskilstuna nästa vecka och visa vad jag ska ha och beställa en tid. Skiiit spänd är jag nu =).


Vänner.

Att få träffa sina vänner piggar alltid upp en. Igår så hade Hany någon form av tjej middag för att hon fyller år idag, trevligt må jag säga och det var gott med tacos. Men jag tog tåget in till Katrineholm vid nio och Cissi hämtade mig på station. Så då var de dags för lite fest. Det blev lite mycket folk hos henne ett tag men dom kastade vi ut =P.
Efter en stund gick vi ner på stan åså. Såååå kul att få dansa och ha skoj med min Jasmina! Det var så länge sen vi hade riktigt skoj =). Men eftersom att man måste ta nattbussen hem så får man ju gå så tidigt.. Men jag hade iaf sällskap av Alban och hans bror Artan och Goran. Goran har jag aldrig pratat med i hela mitt liv men vi hade rätt trevligt på bussen ändå =P. Det var några Valla bor som satt bakom oss som satt och sjöng ramsor, en gick såhär "alla valla bor i valla". Tror nog att deras tillstånd inte var så speciellt nyktert... vilket märktes på alla säten som dom slet sönder. Nödvändigt?
Det var riktigt skönt att få lägga sig och sova inatt iaf. En lyckad kväll!

   

   

GRATTIS HANY BUN!!!


Mörka tider.

Det börjar bli väldigt mörkt ute nu och det är jätte jobbigt när man ska upp och jobba 7 på mornarna. jag hatar det. Jätte kallt och mörkt är det när klockan ringer så man vill bara krypa ner och ha det gosigt under täcket.

Matchen igår mot Gnesta slutade med vinst med 9-2. Lyckades göra ett mål och en assist. Man sumpade ju rätt mycket men vad gör de..? under matchen mådde mina ljumske inte så speciellt bra, men dum som man är så tänker man "ont får det göra efter matchen". så skulle jag inte ha tänkt för jag var nere hos Mats (min sjukgymnast) idag och han verkade inte så glad på mina ljumskar. Så han förbjöd mig från att spela i helgen och sa att det antagligen skulle ta några veckor innan jag kunde komma tillbaka. Så här sitter man nu med en tejpad ljumske och jag ser inte ett dugg fram emot att dra bort tejpen imorn bitti!

Jag lyckades också skära mig i fingret på ett papper idag också så det var inte kul på jobbet när man sprita händerna. Med andra ord så har jag inte haft en super bra dag idag. Jag är ledsen =(

Deppigt

I can not feel love, and I can not feel pain.

Har inte så värst mycket att säga men känner mig lite nere för tillfället så jag skriver några rader.
Mitt liv känns rättså meningslöst/innehållslöst just nu. Innehållslöst skulle det inte behöva vara egentligen men saker blir väl vad om gör dom till. Speciellt om man sitter hemma och lyssnar på deppig musik. Jag vet inte riktigt vad jag kan göra för att ska bli bättre heller, det är väl bara att sitta här och vänta ut allt tråkigt.

Men vad är de som händer i mitt liv just nu då? Hmm rätt mycket hockey på g, jag börjar komma igång med körkortet och en väldigt positiv sak är att jag har fått en kines kompis =).
Du läser antagligen det här så Hej Micke! Du är min mya kines kompis.
Hur kul är inte det lixom? Jag känner ju inga kineser här i trakterna så det är väldigt skoj. Lite kanto får du nog lära mig också ;).
Då kanske pappa blir glad också, att jag har skaffat mig en kines kompis. Och på tal om papptratt så kanske de är dags att bli sams. Bråka med föräldrar är aldrig roligt och när man inte pratar med varandra alls gör nog saken lite värre. Men jag älskar min familj iaf och det vet dom.
Vi ska ju åka till Hong kong om ett tag I can't wait! Och Adlo padlo ska med vilket gör saken allt med intressant.
Hong kong är iaf den mest underbaraste stad jag varit i. I love it! Då får man klippa sig också för det jag har på huvudet nu ser ut som något form av fågelbo.



Nu ska jag ta och laga mig lite äcklig mat sen gå och möta Hany efter en dag i gökboet.

Even the best fall down sometimes.

Första matchen.

Första hemma matchen och första matchen för mig. Vi spelade mot Norsborg men vi förlorade med 4-3.
Skulle ha vunnit egentligen för de va bara skit mål dom fick in.
Jag kan ju glädjas åt att jag gjorde ett skit snyggt mål iaf. Drog typ 3 spelare och sen backhand upp i nät taket. Inte så pjåkigt om jag får säga de själv =P.
Väster haninge på lördag.

Go Griffins!

Mango


Mango är den godaste frukten som finns! Om jag fick och kunde så skulle jag endast leva på mango.
Om de gick så skulle jag gifta mig med en mango! Men till slut skulle den ju ruttna.
Mango är det godaste som finns!


Örnsköldsvik

Nu har jag varit i Örnsköldsvik en vecka, kom hem i söndags.
Jag har haft huuuur kul som helst, de va jätte skönt att komma härifrån.
Jag har lite bilder från resan så jag berättar om varje kort istället..

Söndag.
 
Här är jag och mormor på arlanda.
 
Här äter vi "100kr mackan". Förmodligen den dyraste mackan jag någonsin har ätit. En helt vanlig smörgås med lite räkor, sallad och majonäs på. Så speciellt god var den faktiskt inte heller.
 
Såhär såg Karl och Gustav ut när vi kom. Karl var sjuk så han var hemma i ö-vik några dagar. Annars bor och spelar han hockey i Timrå.
     
Swedbank arena! Lite fult att dom har tagit jumbotronen från Kempe hallen. Jaja vi for dit för att titta på Modos J18. Inte så jätte rolig match.

Måndag.
           
Här ser ni matchen mellan Modo-SSK. Förstr den lilla lastbilen som lämnar pucken, tyckte jag va jätte kul =P. Sen första nedsläppet, Karol Krizan (stavas så?), Modo klacken, Jag och Sandra och sen Svartvadet.
Modo vann med 4-3. Var väl en okej match men enkelt för Modo.

Tisdag.
   
Anton spelar match mot KB65... Tror att dom hette så =). Sviiin kallt var de i hallen.

Onsdag.
         
Onsdagen så var de dags för att åka lite skridskor. Första bilden är Gustav och Flax. Sööööta Flax. Sen sitter jag, Gustav och Anton i omklädningsrummet i Kempe hallen. Sen ser ni ju mig och Gustav på isen. Jag ser så liiiten ut =).

Torsdag.
 
Torsdagen hände inte så mycket, jag var och åkte skridskor själv när de andra var i skolan. Och på bilden leker Mats med lilla Flax =).

Fredag.
     
 
     
Fredagen så skulle Anton på regions läger i Härnösand. Så jag följde med Mats när han skjussade dit honom. Bron som man ser är Högakustenbron.
När vi lämnat av Anton så åkte vi till Timrå för att hälsa på Karl. Han skulle in till Sundsvall för att köpa lite grejer men först åkte vi till ishallen, Eon, som ni ser på bilden. Dum som jag var så tog jag inge kort där inne. De var mycket känsla i den hallen och läktarn var jäävligt brant. När vi var där inne så hade a-laget träning, lite kul =).
efter att vi vart där så åkte vi in till Sundsvall, Mats påstod att han såg Zäta men man tycker ju att han borde va i nhl och spela nu men vem vet, han kanske var hemma över helgen..
Sen åkte vi från sundsvall och hem till Karl och åt, efter det åkte vi tillbaka till Härnösand och titta på Antons träning och sen hem till Ö-vik igen. tyckte den sista bilden blev häftig som jag tog på högakustenbron på kvällen =).

Lördag.
     
På lördgen så åkte jag, mormor och moster Anette in till stan och handla lite men de har jag inga bilder på.
På kvällen hade vi lite mysigt och åt god mat. Victor kom och hälsa på då också.

Söndag.
   
 
 
Söndagen så var de dags att åka hem. Jag var bara tvungen att ta kort på den coola "garderoben". Först ser de ut som en vanlig garderob, men när man öppnar är de handfat och grejer =). En sån vore inte så tokig att ha i sitt rum. Kanske lite mer av en tjej-grej(?)
Som ni ser på ett av korten så fick jag ju nästan träffa Foppa iaf =).
Och på de sista kortet så ser jag väldigt risig ut. Jag och mormor på arlanda express. Om hemresan så har jag bara en sak att säga, Stressigt!

Såhär var min vecka. Jag måste även berättade att jag såg gräsklippe Kjell. För er som har undgått honom så ska han åka gräsklippare från Happaranda till Ystad. Han såg jag =).
Det här var säkert inte så intressant att läsa men nu har ni ju haft lite att fördriva tiden med iaf.

Oh yes.

Nu har jag inte skrivit på väldigt länge. Och de har inte hänt så värst mycket så.. Men helgen som var så var jag ute och de va skit kul och träffa alla igen, saknar er till tusen. Dagen efter va jag i Sthlm med Hany, Betty också träffade vi Tora. Underbart skoj hade jag. Tyvär har jag inga bilder för min dator vill inte riktigt som jag vill tillsammans med min kamera. Men men.

Känner mig väldigt nere nu för tiden vilket kan bero på hur det känns i familjen. Väldigt jobbigt är det när de börjar närma sig jul och nyår. Så därför åker jag kanske till Hong kong med syster och pappa. Så man slipper att tänka på saker och ting, men man lär nog inte kunna slippa undan det ändå.

Nu på söndag åker jag bort en vecka till Örnsköldsvik, ska bli skönt.

Pappa fyller år imorn så då blir det Heron City!

RSS 2.0