Hälsosam.

Igår när jag vakna gick jag ner här i brunnsäng centrum och sola. Jag höll bokstavligen på att bränna arslet av mig! Kunde inte ligga still för de va så jäkla varmt. Efter de gick ja hem och åt och sen gick ut och sprang. Jag har typ iiingen kondition överhuvudtaget så jag sprang inte så långt. När jag kom hem duscha jag och prova min nya locktång. Den fick väl duga för 120 kr från rusta =P. Sen gjorde jag en JÄTTE GOD fruktsallad med mango, apelsin och banan. Mums!

Runt 3 åkte jag ner på stan och köpte en svart hög kjol och en röd bikini. Och sen åkte jag hem till Jessica. Jessica, jag och mamma gjorde tacos och as always är de huuur gott som helst.

Idag ska jag åka in till Sthlm med Jessica, Mario och André. Jessica och mormor fyller år på söndag så Jessica ska få välja ut en present. Wiiii, pengarna bara rinner ur näven =P.

The three way

Jag, Hany och Samira har börjar med en ny grej. Vi har msn konversationer i samma ruta så vi snackar alla tre. Vi gjorde de igår kväll men sen palla inte Hany så då ville hon att vi skulle prata över telefon istället. Så då satt alla och prata i mun på varandra =P. Och just nu sitter vi också ock skriver på msn. It's FUN! =D. Ville bara säga det =).

image431

Vero moda.

Jag är inte direkt sån som brukar blogga om kläder men i lördags köpte jag ett par byxor som jag Love Love LOVE. Så jag måste dela med mig. Dom är från vero moda för 600kr och jag tipsar verkligen om dom till er som är trötta på vanliga jeans.



Facebook.

Yes jag har gått och skaffat mig en facebook, efter allt tjat från min kära vän Hany. Bara så ni vet.
Skiiit tråkig dag. Mamma tog bilen till Flen så jag sitter fast här känns de som. Hade tänkt åka ner till Moraberg och köpa en locktång men de kan jag lika gärna göra någon gång i veckan.

Jag glömde skriva en sak i inlägget från Stockholm. Tora blev påkörd av en perrmobil!! Hon gick och prata med oss så hon tittade inte rakt fram då kom de någon i en perrmobil som körde på hennes ben. Hon fick värsta bromsspåret på benet. Haha sen gick hon och sa att det var han som kunde kört åt sidan. Ett tips till dig är ju att titta vart du går ;).



Kom ner på jorden människor! 

Stockholm

Igår for jag iväg till Stockholm direkt efter jobbet. Skulle träffa Hany, Samira och Tora. När jag står och väntar på dom så träffar jag på Fredrik, bara sådär. Kul och träffa på karln men jag vet i tusan vad jag gjorde i Stockholm.. Eller jo han skulle åka kryssning men de va lustigt iaf.
Sen kom flickorna och vi gick runt på stan lite. Tora försvann och jag och Hany följde med Samira hem till Norsborg där vi prata massa skit och försökte planera för nästa helg men vi kom inte fram till så mycket =P.

Framåt kvällen så var Hany tvungen att hinna med tåget hem till Flen så vi satte oss på tunnelbanan och åkte till centralen. På tunnelbanan såg jag en kille jag träffade hemma hos Tora men fjantig som man är så vågar man inte hälsa. Sen var de en gubbe som satt på andra sidan gången som fråga vilket land jag kom ifrån så då sa jag att jag va halv kines och då säger han "jaha jag trodde du va från bangladesh". Just det landet av alla länder.

Idag har jag och mamma vart på stan. Allt var ett enda kaos! De va invigning av nya kringlan så de va massor med folk överallt. Jag köpte ett par byxor som jag har suktat efter ett tag och ett par skor. Jessica, Mario och André kom ner på stan också och Mario och Jessica köpte skor =P. När vi kom hem så gjorde jag hemmagjorde köttbullar och riktig potatismos, jag kände mig som en riktigt husmor. Dom som känner mig vet hur jag är i köket. En KATASTROF! Men de blev bra =). Nu ska jag vila. Morsning!

Super korvar.

Nu har Arvid varit hos mig från måndags tills idag. I måndags kväll till middag visste vi inte vad vi skulle äta så vi lyxade till de med korv med bröd. Men när jag äter korv med bröd så är de inte bara korv med bröd utan då är de super korvar som gäller. På super korvar har man ketchup, johnnys senap, räksallad, bostongurka och rostadlök. Mums!
Lite senare så åkte vi hem till Jessica och tittade på matchen någon spelade in mot Gnesta. De roliga är att dom 2 snyggaste målen jag gjorde under säsongen var på just den matchen haha.

Igår var vi på stan och titta runt lite och åt mat. Inget speciellt. Uuuunderbart väder har de vart nu några dagar så de är bara att njuta. Inatt så sov jag inte speciellt bra för jag har gått och blivit förkyld så vi sov till 20 i 12 på dagen istället och Arvid åkte hem vid 3. Så sen dess har jag bara vart hos min syster.

På fredag får jag träffa min HANY BUN =D


Yey.

Jag kom och tänka på en sak med Prison Break. Ganska konstigt egentligen att man sitter och hejar på dom som rymmer... Förutom T-bag och Abruzzi men dom är ju dumma. Om de nu skulle va på riktigt och man såg någon av dom skulle man ju skita knäck men nu sitter man och hoppas att dom ska klara sig. Jag säger som Kevin skulle säga "tontigt".

Imorn kommer Super-Arvid hit och ska va här några dagar. Kul att få lite sällskap när man är ledig. Får se vad vi kan hitta på, när man inte har pengar så är de svårt att komma på saker, men de ska nog gå ändå. Vi ska titta på en hockey match vi spela mot Gnesta. Vi sög den matchen men de kan ändå va kul och se.

Tack och hej, din orörda grej.

Prison Break

Jag har börjat titta på Prison Break, och kom inte och säg att jag är efter för de är jag inte. Jag ville inte börja titta på de för att jag redan titta på så många serier men nu har jag lånat boxarna av papptratt som jag nöter igenom. De är ju bara huuuur bra som helst. Jag typ tror att dom finns på riktigt =P. Typ att Heywire ska stå bakom dörren och skrämma mig eller nåt =P. Fjantigt, I know.

Idag var hela familjen i Skärholmen. Jag, mamma, Therese, Jessica, Mario, Kevin och André. Jag och mina systrar köpte exakt likadana tröjor. Nödvändigt? Samma färg också. Men eftersom att vi är familjen fattig just nu så blev de inte mycket annat så man får helt enkelt vänta till nästa löning.

Längtar till den 10e!! My wonderful girls.

Levi´s

Dom här vackra skorna upptäckte jag när vi höll på och flytta. Jag har typ använt dom 2-3 ggr bara fast jag köpte dom första gången jag var i Hong kong vilket var fleeera år sen. Typ Converse skor fast de är Levi´s vilket gör dom lite speciella. Måste börja använda dom!

                                                               

Idag fick jag gå upp ganska tidigt för att jag skulle hjälpa Jessica och Mario med deras bil. Dom skulle lämna in den på Volvo i Moraberg senast 9 så de va bara att pallra sig upp så jag och Mario fick en liten promenad tillbaka till Fornhöjden. Framåt dagen så åkte jag och min syster Therése ner på stan och titta runt lite. Vi båda handla på en second hand butik vi hitta. Jag köpte en rosa jacka, skit cool men de va typ axelvadd i som jag ska försöka ta ut =P. Min syster köpte en blommig kjol med en blus till. Får se hur hon kommer använda de =P. Annars har jag bara vart hemma hos Jessica och gosat med André =D.





Moster igen! =)

Idag blev jag moster igen. Nu äntligen bestämde sig André för att komma ut. Han är så söt så jag dör, lik pappa Mario också. Men jag låter bilderna tala för sig själv.


If that ain't love then i don't know what love is.

Jag har inte skrivit på en vecka nu men jag orkar bara inte. Mitt liv är ganska innehållslöst ändå så jag skriver väl ändå inte någe intressant.

I torsdags åkte jag till Flen och var där tills idag. Den största anledningen var för att vi var bjudna till Lotus av Emmy igår för att hon fyllde år.
Vi (Jag, Hany, Betty, Jennifer och Fatima) kom dit ganska sent så vi hann inte va i den delen hon hade hyrt så länge. Vi beställde lite drinkar sen gick vi in på stora dansgolvet där annat folk var också. Musiken var inte bra och skabbigare människor får man nog leta efter. Men har man trevligt sällskap så har man ganska roligt iaf. Vi dansade till dom låtarna vi tyckte var bra men de känns pinsamt att dansa med de här sällskapet =P. Om man inte själv kan dansa så känns de pinsamt.
Vi kom hem runt halv 3 tror jag så de var bara att kasta sig i säng direkt.

Åkte hem till Södertälje idag igen och Jennifer åkte med så hon sparade lite pengar =). Jag hann fixa allt de praktiska som jag hade kvar att fixa sen flytten. Men annars känns de som att jag inte har fått träffa Hany så mycket som jag ville. Allt känns väldigt påtvingat just nu. Att åka till Flen igen var väldigt väldigt känslomässigt jobbigt men de är väl se. Hela de här året har flytigt på utan att man riktigt kunnat reda ut saker och ting ordentligt.

Får se vad som händer imorn. Min syster skulle egentligen föda i torsdags men ännu har de inte kommit några barn. Förhoppningsvis kommer de imorn =).
Jag hade inte med mig kameran till Lotus men jag har några bilder vi tog innan.



Artursbergs korttidsboende.

Idag var de min första dag på mitt nya jobb, ett korttidsboende. De gick väl bra, själva jobbet är inte så svårt. Man ska ju bara lära sig rutinerna. Asså världen är liten och blir mindre och mindre. Hon som jag går bredvid på introduktionen är väl också från Flen. Baaah! jag förvånas inte längre.

Jag var ute i Stockholm i lördags med Tora och Michaela. Hade inga planer alls under dagen tills Tora fråga om jag ville med ut. Och självklart ville jag de. Vi var på Mango Bar och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om de.. Konstigt folk och konstig musik. Folk höll sig till sina grupper. Men jag var i ett trevligt sällskap så jag hade kul ändå. Vi drack tequila shot. Första gången i mitt liv. Ärligt talat tyckte jag inte de smaka så mycket.
Vid 1 drog vi hem till Tora och hade någe form av fest =P. Kom några pojkar och dom däcka  i varsin soffa och Toras säng. Men jag hade riktigt kul. Fick sällskap hem dagen efter vilket jag blev glad för, för de här med tunnelbana och pendeltåg och skit är inte riktigt min grej =P. Men jag tackar så mycket för en underbart trevlig kväll.

Uppdatering om mitt "nya" liv.

Nu har jag och mamma flyttat in i Södertälje. Flyttgubbarna kom 9 på morgonen i tisdags och börja packa. Jag och mamma hade redan packat jätte mycket och mer fick vi göra. Dom var bara 2 st, en var typ alkis och bakfull så han pusta och frusta hela tiden. Egentligen hade vi inte mycket grejer att packa men ändå kom vi iväg från flen vid 3-4 tiden. Och vi hade fått upp alla grejer vid halv 9 e idagfter mycket om och men. Mormor sov över hos oss och hon har kartat runt i hela lägenheten hit och dit idag, förstår inte hur hon orkar. Jag har iaf fått till lite i mitt rum och min TV är SKIT snygg =D. När vi fått upp datorn och fått internet så får jag väl lägga upp lite kort.
Sitter hemma hos Jessica, min syster, just nu och imorn ska vi åka till ikea och köpa lite saker.

Jasmina har opererat nosen nu så de ska bli spännande och se hur det har blivit =).
Saknar Honey och Silvia så otroligt mycket. Känner mig typ mobbad här, känner inte en käft. Iofs har jag bara bott här i två dagar nu men ändå =P.

Nej hem och sova nu. Over N' Out


RSS 2.0