Oh lord

Har varit och spelat match mot Göta Traneberg nu. Vi låg först under med 2-0 sen vände vi och vann med 6-2. Gjorde ett mål och första gången på länge så va syster yster Therese där och titta. Yeeey :D.
Men jag fick en klubba på halsen och de va mindre skönt.

Mycket och göra den här veckan så jag lär nog inte blogga så mycket. Har itne mycket saker att berätta heller.


Avundsjuk.

Jag är avdunsjuk på vissa som har tid att jobba hur mycket som helst. jag har varken tid eller ork att kunna jobba sådär.. men å andra sidan vill man ju ha ett liv att kunna spendera pengarna på men ändå. Om dygnet skulle va några timmar längre och man skulle slippa alla smärtor man får i kroppen av att jobba så skulle de va perfekt. Well well i'm just a dreamer.

Lilla André stog på sina fötter ordentligt för första gången igår! Så duktig han är!


Bakom hans rygg

Yes jag smider egna små planer och de vore så sjukt kul om det kunde bli så som jag vill.

Spelade två matcher i helgen. I lördags med juniorerna mot Ormsta DE och förlorade med 4-1 men jag gjorde målet iaf.
I söndags med mitt lag mot Kalhäll och vann med 3-0. Lyckades göra ett mål då också, högra krysset yeees. Kändes riktigt bra.

Idag fyller mamma år. Grattis!! Mormor är här så vi ska överraska henne lite.

It shouldn't be possible to miss someone like this..

Feelings.

Känslor har aldrig riktigt varit min starka sida. Jag har egentligen varit en rätt kall person så gott som hela mitt liv förutom de senaste 1½åren. Jag har på ett sett tyckt om att vara de för känslor kommer ivägen för så mycket. Jag vet att man ska prata om sina känslor men när någon ber mig göra de så stänger jag nog in mig mer. När de väl gäller så lägger jag alla korten på bordet men de är svårt att komma fram till dom stunderna. Genom att umgås med en viss grupp av människor och samtidigt ha andra intressen gör att det finns saker jag inte kan prata med dom om.. jag kan berätta hur sakar ligger till men ingen av dom kommer nååågonsin förstå för dom har inget att jämföra med och dom förstår inte.
Just nu känner jag mig nedtryckt, bortglömd och rätt dålig på saker jag gör men som vanligt så har jag ingen att berätta för varför jag känner så. Å andra sidan, varför skulle jag? Mina problem. Suck it up and do something about it! Men vad? Jag försöker verkligen men tydligen inte tillräckligt mycket.

Just i den där stunden så bad du mig att säga vad jag kände.. Jag var rädd men ändå gjorde jag de. Och nu efteråt känns du sååå långt bort så det känns som att ingenting hänt. De känns som att vi ska glömma allt och bara gå vidare och låtsas som ingenting. Jag vet inte hur det är med dig men jag vill varken glömma eller gå vidare.

Såhär på kvällen när det är mörkt och man känner sig ensam så kommer de alltid upp massa problem som man egentligen inte har. jag känner mig falsk, som sitter och gömmer mig bakom en dator. Imorgon lär jag förmodligen ångra att jag skrev det här men det lär inte va så många som läser för de är inte många som brukar läsa såhär långa texter. Over N' Out.



Oh draaaamaaa

Förstår inte hur ni orkar but i'm not getting involved.

Var nyss ute och körde lite med min teknik kula och slog mitt rekord! Yeeey jag bollade till 51. Innan hade jag 36 så de va ju skit bra men jag tror inte att jag kan göra om de :P. Fast jag ska nog inte jämföra mig med andra för Frida i mitt lag har typ 200 som rekord men jag väljer att titta åt ett annat håll :).

Idag ska jag träffa min HAAANY BUUUN. Jag ska kanske köpa min jacka och skor men jag är så gott som pank just nu men iaf. och det är väl dags att börja tänka på julklappar också. Kill me NOW!!

Ehm du är liiite för nära..!

Han ska bort. Nu! Någe börjar hända iaf, vilket är ett framsteg.



Wating for better times

Misery loves me.


Complicated

Allt jag gör känns så komplicerat.. Vet inte om jag orkar det en gång till men man får väl vänta och se. Toooo much feelings right now.

Har jobbat hela helgen, ska jobba ikväll också med Tijana yeeeey.

Jag har typ iiiinget att skriva.. eller jo jag kan berätta att min vän Gideon är en tjyyyyyv. Han stal ett par fingervantar från stadium..... omedvetet men ändå. Dom fastnade i hans jacka utan att han märkte sen gick vi bara ut.
För er som undrar så behöll han vantarna :)


Snattare!

Jag kryper

Doris?

Bad boys?

Satt nyss och kolla i Toras blogg och såg att hon också hade satt in en liten kommentar om Ed Westwick (gossip girl) och då kom jag och tänka på varför vi tjejer alltid faller för bad boys? Killen är dödligt sexig.. Men varför? Inte precis som att man vill dejta en kille som honom men de är ändå sånna man faller för. Tror till och med min big sis har honom som bakgrundsbild på datorn. inte konstigt man har trust issues när man drar sig till sånna killar. Nu är de ju bara en serie men ändå. Förmodligen ligger problemet hos oss.


Gud straffar mig!

Gud straffar mig grooovt och jag vet inte varför. Jag har slagit mig jätte mycket de senaste dagarna. Vänstra armågen två gånger, puck på knäet, en klubba i ryggen och jag snubblar hela tiden. Vad har jag gjort för ont?

Helgen har varit hektisk som vanligt. Matcher, träning och Fried Rice. De roligaste för er att veta är väl kanske om lördagen. Jag var först hos Tora och försökte göra mig lite anständig för utgång, hade trevligt med mina flickor så mötte jag upp Gideon och co på tunnelbanan. Och shiiiit va fulla dom va. det blev mycket på en gång ett tag, Gideon tjata på mig att jag var tvungen att se till så att vi kom av i slussen, Lobe skulle berätta en rolig historia tror jag, som jag inte hörde ett skit av för att Rodde satt och erbjöd mig dricka hela tiden. Jaja efter mycket om och men kom vi dit. Dansa och hade kul som vanligt. De va väl en okej kväll. Det roligaste var nog att en var utklädd till påven och någon tjej som var utklädd till playboy kanin gick och piska gideon med sin piska.







Girl talk with my guuuulrs är ju de bästa. Underbart sådär på morgonen också när vi tvingat Hany att vakna och Tora gräver efter mat som hon faktiskt FÅR äta utan att bli sjuk av. Just have to love them :)


RSS 2.0