Dans-Louise

Oh yes, idag lärde Hany mig att dansa. Jag kan ju säga att vi fick oss ett gott skratt. De tar 10 år innan jag fattar plus att jag är stel som en hiss i sidled ungefär. Jag tror nog inte att hockey och dans går ihop. Men de började arta sig efter ett tag ändå ;). Man får väl tacka för lektionen iaf.


Kunskapsprovet

Idag gjorde jag teori provet i Nyköping och klarade de!!! Så jäkla glad 56 rätt hade jag.
Kändes verkligen som en lättnad nu eftersom att jag ska flytta snart.
När jag var klar så åkte jag och mormor in till centrum för jag skulle till hm och köpa "aids-tröjorna".
Köpte två som Timbaland designat, en svart och en vit. Sen köpte jag linnet som Rufus wainwright designat och den blåa luvtröjan av Tiga.
Enligt mig är det en riktigt bra och smart kampanj. Good job.
Tröjorna finns på hm´s hemsida om någon missat kampanjen.


Ny bostad

Yes jag fick alldeles nyss veta att jag och mamma har fått en lägenhet i Södertälje Brunnsäng. Skit glad men de blir lite jobb nu eftersom att den är våran 1 april så de är rätt snart. Hany blir väl glad nu iaf =P.
Men hur skaffar man sig vänner i Södertälje? =/

image227

Helgen.

I fredags var jag och simma på dagen i badhuset. Det var faktiskt riktigt skönt för det var länge sen. Sen var de någon tant i bastun som frågade om jag var Sofia från kyrkan, men där misstog hon sig eftersom att jag varken heter Sofia eller går i kyrkan. Konstigt nog så är de rätt många som kallar mig för Sofia.
På kvällen var jag hemma hos Cissi på förfest och sen gick vi ut.. Eller alla andra gick till safiren förutom jag och Jasmina som höll oss till Starlight som vanligt. Kul och komma ut och träffa lite folk, händer ju faktiskt inte så ofta numera =P.

Lördag så blev de lugnt. Alltid när jag är bakis så blir jag sugen på chips så jag gick och köpte det och gick sedan hem till Hany så vi tröck i oss massa. GÖTT. På kvällen så tittade jag och Gurra G på film, I am legend, huuuuur bra film som helst. Dom flesta har väl kanske redan sett den men iaf.

Idag, söndag, har jag spelat match. Hemma match mot Tullinge och det var en riktigt rolig och jämn match. Vi vann till slut med 1-0 och vi lyckades göra målet när det var 25sekunder kvar. En liten rysare men de funkar ju de med. Vet dock inte riktigt vem det var som lyckades trycka in den men jag tror att det var Sofia till slut. Men de kan lika gärna ha varit Jossan eller Maria.
Resten av dagen har jag inte gjort ett skit. Bara vart hemma och tittat på TV.

     

     

     

Min syster

Min syster är den bästa även fast hon är lite tjurig ibland =)

image214

Super-Arvid

Igår hade vi match mot Traneberg. Det var nog roligare att åka bil än att spela match. Skulle kunna säga att det var en tränar förlust men de skulle bli fel det med eftersom att vi inte har en riktig tränare, men när man spelar så dåligt måste man fan göra någonting. Förlust med 8-1 iaf.

Lite kul efter matchen i duschen. Jag stog och tvåla in mig och sådär sen kom Arvid (Lisa Arvidsson) och tog min dusch, sen ville jag skölja bort tvålen jag hade i ansiktet så jag gick in i min dusch igen och hon blev typ upprörd för att jag tog "hennes" dusch =P. Jaja sen stog vi typ och dela på duschen istället för att en duscha i taget. Sen sa hon att jag var svart under ögonen så då fick jag ju ta mer tvål och tvätta i ansiktet och när jag gjorde det så råkade jag blåsa en jätte stor bubbla genom näsan. Haha de va de fulaste jag varit med om och båda höll på och dö av skratt. Ett litet party trick må jag säga =)

Åkte med Per och Stina Haugland till och från matchen och jag och Per satt typ och prata om diverse saker hem. Riktigt roligt faktiskt.

image212

Super-Arvid! 
(ursäkta bristen på kläder) ;)

Omskurna snoppar.

Häromdagen när vi åkte hem från träningen.. Närmare bestämt i måndags så hade vi ett ganska så roligt samtalsämne. Sex var väl förståss de stora ämnet men min absolut största fråga är ju "hur ser en omskuren snopp ut?". Eftersom att alla är svenskar som satt i bilen (tvillingarna Lexell, Anna och Lisell) och dom har bara haft/vart med svenska killar så ingen av dom visste heller. Eftersom att min kära vän Jasmina har suttit och predikat om hur fina omskurna snoppar är så undrar jag ännu mer hur en sån ser ut. Jaja Malin tog iaf på sig uppdraget att se till så att alla vi som var närvarande i bilen skulle få uppleva en sån.

Igår när vi kom till träningen så var de mörkt i halva Nyköping och även ishallen. Folk hade dragit sig som flugor till ett nödljus i entrén. Men Peab var upplyst med nödljus så vi tänkte att vi skulle ha någon form av teori istället, men då plötsligt tändes allt så vi fick va på is en halv timme ändå. Kändes lite onödigt men ändå skoj att få träna.

Match ikväll mot Traneberg. Good luck Chuck.

     

Skooooor..

En kvinna kan aldrig ha för många skor. Min mamma kommer döda mig när hon får veta att jag och min shoppinggalna syster beställde kläder för några dagar sen och dom kom idag. Eller jag beställde bara ett par skor. Eller ett och ett halvt par för att vi dela på ett par. Och dom är såååååå fina!
Men eftersom att jag har typ välrdens minsta fötter ibland så var dom lite stora. Minsta storleken var 37 när jag behöver 36. Jaja jag får väl ha lite tjockare strumpbyxor och ett par ilägg i dom. Men se så vackra dom är!

Jag har också räknat ungefär hur många par skor jag har. Och jag kom upp till 33 när jag inte orka gräva mer i garderoben... Och 34 nu när dom här vackra rosa skorna kom idag. Och med dom här 34 så har jag inte inräknat fotbolls skor och sånt..


       


image207

Hockey hockey hockey..

Helt sjukt att vi har mer matcher än träningar den här säsongen. Vi räkna ut att vi har ungefär 7 träningar kvar och en jävla massa matcher.
Match idag, fredag och lördag. Får se hur de kommer sluta. Jag tycker de är rätt kul men inte mina ljumskar. Dom sa liksom ifrån igår. Så jag får gå upp till pappa och leta fram "mirakel sprayen".

De händer verkligen inget spännande ALLS i mitt liv just nu. Och de märks i mina drömmar.. De händer så mycket konstiga. Igår natt drömde jag att jag, min syster och våran kusin Sandra flög mellan massa hus och sen stog vi på ett hustak och då kom de en liten kines pojke och hoppa på mig och börja riva mig och skratta åt mig och sa att han skulle ge mig aids. Helt sjuk dröm.

Inget liv.

Ikväll är de match mot Katrineholm på Rosvalla. Kul att spela match igen men eftersom att de är DM så spelar vi bara 2 * 20 så de är lite kort. Och imorn är de match mot Almtuna, också på Rosvalla men i Peab hallen. Jag gillar nog Peab bättre även fast de inte är våran hall. Men isen är myyyycket skönare.

Igår var jag i Katrineholm och hälsa på Anders innan han rycker in i lumpen. Trevligt att träffa han igen. Vi gjorde inte särskilt mycket. Vi va på stan en snabbis och sen laga vi mat och titta på film. Vi såg Good Will Hunting eller någe sånt. Skiiit bra film.

Har börjat lyssna på Enya - May it be. Låten från Sagan om ringen, väldigt vacker låt.


Halkbana

Idag gjorde jag halkan. Eller riskutbildningen som den också kallas. Huuuur kul som helst måste jag säga, man bara gled runt och kunde i princip göra vad man ville utan att riskera att dö. Bättre att testa på nu än när man har körkort kanske?

Mamma är och tittar på en lägenhet i Södertälje nu. Får se hur det blir med den saken, man är glad och ledsen på samma gång. Flyttar jag dit så vad ska jag då göra om dagarna förutom att jobba? Om jag nu hittar någe jobb. Det ända jag gör är att va med Hany bun, till vilken nytta? Närå, att umgås med henne är ett bra sett att spendera dagarna på. Men hur träffar man människor i Södertälje för de första? Genom hockey funkar ju inte eftersom att dom bara har flicklag och jag vill ju inte ta upp min karriär som innebandy spelare igen eftersom att jag lär ju suga hårdare än en blodigel någonsin har gjort.

Igår insåg iaf hela hockeylaget att vi inte kommer ha någe liv resten av säsongen. Vi har verkligen 2 matcher varje vecka. Varför inte dra ut på serien istället så man spelar till April? Och till råga på allt så ska vi börja spela 3 * 20.

Nu ska jag ta och äta en apelsin. Mors!

Home sweet home

Nu är man hemma i Sverige igen och de är dööötrist. Älskar Hong kong! Helt underbart där.
Orkar ju inte sitta och berätta om hela resan men vi var iaf i Kina i 5 dagar också och fick se lite.
Mycket roligt har sagts och mycket irritation mellan varandra har det också vart.
Vi har shoppat som galningar och ätit som djur.
Det jag är mest glad över är nog mina 9 par skor jag köpt. På bilderna här nedan så ser ni alla pumps jag köpte. Sen köpte jag också 2 par vita tygskor som bara kostade 18 kr och ett par bruna Lacoqsportif eller vad dom nu heter.

     
   

RSS 2.0