Sister time.

Igår jobbade jag från 7-16 vilket gick bra. Framåt eftermiddagen/kvällen så var mamma och Mario på handledarutbildning och jag, Jessica och Therese köpte thai mat och Jessica färga Thereses hår.
Jessicas mage är huuuuuge nu =D, skit kul.

Vi vann matchen mot Norsborg igår med 5-0 och jag lyckades göra ett mål och en assist till Arvid som fick göra sitt första mål den här säsongen =P. Eftersom att vi vann får vi spela 6 matcher till =/.


Körkort!

YEEEEEEY!!! Äntligen körkort. Har aldrig vart så nervös i hela mitt liv tror jag med jag fixade de. Alla blev glada och mormor börja gråta =P. Har redan vart ute på en trip till Katrineholm och hälsa på Fredrik. Vilken konstig känsla när man får köra själv.
Men så hääääär glad blev jag!
image303

Chris Brown

Älskar hans nya video och låten With you, jag smääääälter när jag hör den. Ett bra låt tips. Och Chris Brown är den vackraste människan på jorden. I wanna have your babies, Chris Brown!! =P Älskar hans leende.



Grrrr ;)

Neverstore

Såg nyss Neverstores nya video rejected all along. Videon är helt twisted men jag gillar dom. Han som sjunger, tror att han heter typ Jacob Widén eller någe sånt (på bilden är han längst till vänster) , äääälskar hans läppar. Yummi!!
Och JAAA Fredrik jag lyssnar på Emo-musik! =) Och du ska inte säga någe för du ÄR Emo =D


image295

Vår känslor.

Helgen har varit rätt chill. I fredags skulle  vi kolla på film några stycken hos Anders men de blev ändrade planer. Anders ringde och fråga om jag kunde gå upp till Jimmy istället för att han hade fastnat  i Alvesta och de har jag ju ingenting emot. Jimmy kom och mötte mig på station och vi tänkte att de skulle nog ta några timmar för Anders att komma hem så vi gick och hyrde film (supersugen). Vi garva så vi nästan dog. Sen åkte vi till någon kompis till Jimmy och var där en liten stund sen åkte vi och åt pizza med Olsson, de va GÖTT =).
Sen var vi bara hemma hos Jimmy och oroade oss för Anders och han kom ääääntligen hem när jag skulle ta nattbussen hem. Vi sågs ju i dörren iaf =P. Fick inte träffa Jaz vilket var tråkigt men desto roligare att få träffa Jimmy.

Lördag så var jag med Hany, Silvia och Sara. Skönare människor får man leta efter. Vi skulle kolla på film med Silvia tjata var 5e minut och sa "asså tycker ni verkligen de är kul att titta på de här?". Så de vara inte så länge, så vi gick em till min mor och baka kladdkaka. Den gick åt som smör i solsken.

Igår så skulle Hany åka in till Katrineholm och dansa så jag följde med och skulle lära mig lite =P. Kul och bara hoppa runt lite. Men jag hänvisar till Hanys blogg för att se en video vi spela in =P
Gick till McDonalds och tog oss en aptit retare och sen bussen hem till mig och åt lite mat.

Nu är Mario (systers pojkvän) här och tar en intensiv kurs för att få körkort. Får väl se hur de går för han men han måste ju ha körkort innan ungen kommer. Jessicas mage är eeeenoooorm nu =D.


Crip walk

Igår morse gick jag, Hany, Silvia och Gustaf Lida rondan så vi var väldigt duktiga. Jag och Hany snubbla fram i skogen vilket måste ha sett lite kul ut. Hany lärde mig och Silvia dansa i söndags och vi är fan grymma. Silvia lärde mig cripple haha. Men Hany har loooovat mig att kunna dansa de ordentligt =P. Coolt ju.

Match ikväll mot Göta Traneberg, får se hur de går.

Laktosintollerant

Varför ska man va allergisk mot mjölk? Vad är vitsen? Eftersom att de finns mjölk i så mycket och de är ju kört om man har glömt sina dumma tabletter också. Har blivit jätte känslig nu. Jag vaknade i förrigår natt av att jag hade jätte ont i magen så man fick ju inte sova som man behövde heller. Sedan dess har det gjort ont i magen och igår så hade jag en annan jacka när jag gick till jobbet så självklart hade jag inte mina tabletter med mig när jag skulle äta lasange. Gick ju inte sådär jätte bra precis.



Alla stjärtans dag.

Även kallad alla hjärtans dag.. Den 14 februari är den där jobbiga dagen. Jag har aldrig tyckt om den här dagen, även om jag nu har vart tillsammans med någon. Som om "jag älskar dig" betyder mer om man säger det just den 14 februari. Man måste köpa dyra blommor och dyra presenter. När man gick i skolan kretsade allt runt dom där rosorna man kunde skicka till någon på skolan. Någon kunde komma med 5 rosor medans någon krake inte fick en enda. Dom enda jag ska ge något till är mina föräldrar som får blommor. Det känns som att mycket kärlek har förvunnit i min familj sen flera månader tillbaka.. Men den kommer väl tillbaka så småningom. Självklart älskar jag min familj ändå.


Tjofadderittan lambo!

I fredags var jag och hockey laget ute som vi snackat om hela säsongen att vi skulle göra. De tråkiga är bara att de är 2st från Nyköping som är 18 och de är Arvid och Maria men de gick ju ändå. Jag slutade jobba 8 på kvällen så de blev till att små springa hem till tvillingarna där jag duscha och gjorde mig iordning som alla andra. De blev lite ölspel och "jag har aldrig".... vilket dom flesta hade ;P. Rickard, Martin och Roy skulle skjussa in oss till Eskilstuna. Sandra spydde i Roy's bil vilket inte var så schysst och Malin spydde också men inte i bilen tror jag. Så hon fick åka hem igen =P.
Vi hade kul när vi väl kom till Lotus iaf. De var ju några bikini tjejer där och dom hade någon form av uppvisning vilket jag tyckte var skit larvigt. Snurrade på några brinnande pinnar.
Vi dansade och hade skit kul. Maria dansade på och med det mesta. På högtalare, bardisken, pelare, olika människor, ja vad som kan tänkas.
Alla var skapligt trötta när vi skulle åka hem. Arvid skulle sova hos mig och jag gick typ och la mig direkt när vi kom hem. Hade såååå jäkla ont i huvet.
På morgonen kom Arvid in och väckte mig, hon skulle med bussen hem till Nyköping och jag skulle upp och jobba. Puuuuh!
Sen har jag bara jobbat resten av helgen.








Bowling!

Igår var jag i Katrineholm och hälsa på Jasmina. Vi gjorde inte speciellt mycket, satt och prata lite skit och Jasmina STEKTE pomme frites. De funkar ju de med =P. Runt halv 6 träffade vi Fredrik på stan och sen gick vi till Duveholm för att bowla. Vi var alla överens om att vi inte var några proffsbowlare och de visade vi att vi inte var heller. Speciellt inte Jasmina och Fredrik =P. Fredrik tyckte att de skulle va pinsamt att förlora mot oss eftersom att vi är flickor men det fick han ta ändå. Vi hade väldigt kul åt Jasminas sving iaf =). Jag lyckades iaf vinna. Första serien fick jag typ 105 och andra fick jag typ 120 någe och då fick jag mer än vad både Fredrik och Jasmina fick tillsammans. Ja ibland ska man ju ha tur. När vi bowlat klart tog vi stadsbussen till stan där jag och Fredrik hoppa och Jasmina fortsatte hemåt.  Jag och Fredrik gick och åt på Mc'donalds vilket inte var så tokigt. Sen tog jag tåget hem till Flen igen.

     

     

Semlor.

Igår var de ju fettisdagen och de hade jag helt missat förns någon nämnde de i omklädningsrummet igår på matchen. Jag verkligen äääälskar semlor så jag blev lite ledsen.. Men å andra sidan hade inte min mage mått bra av grädden eftersom att jag är laktosintollerant. Och de dumma är att magen har blivit ÄNNU känsligare. Kan typ inte äta någonting med mjölk. Jaja, vad ska man göra liksom.
Matchen mot Tullinge blev en jämn kamp. Vi låg under med 3-1 men ryckte upp oss till 4-4. Jag lyckades peta in 4-4 målet så de var ju kul. Men ingen av lagen gjorde fina mål så man ska inte skämmas. Mål som mål. Malin fick sätta 2 så de va kul för na =).

Idag ska jag åka in till Katrineholm och leka med Jasmina =). Var ju typ jätte länge sen. Framåt kvällen så tänkte vi gå och bowla med Fredrik också =).
Jag har kommit på att jag typ inte har träffat min pappa på en månad. Hur kommer de sig? Jo han har ju vart i Kina och på kvällarna tränar jag alltid så jag hinner inte springa över. Hatar att inte kunna bo med båda mina föräldrar!

     

     

     

Fin fina bilder. Pfffff

Körkort.

Varför ska man hålla på och ändra massa saker när just jag ska ta körkort? De är dyrare och uppkörningen är helt annorlunda tydligen. En annan har ju fullt upp med att köra bil men nu får instruktörerna fråga massa grejer medans man kör. Som om man inte kommer va tillräckligt nervös. Jaja man får väl verkligen hoppas att man klarar de ändå.

Jag har fastnat.

Idag när jag var hos Hany så lyckades jag fastna med armen mellan hennes säng och väggen när jag skulle ta upp något som ramla ner fast jag inte visste vad det var. Hur smart är det? Jag sitter där och asgarvar och kommer inte loss och Hany och Silvia bryr sig typ inte. När dom väl inser att jag verkligen sitter fast så börjar Silvia asgarva och Hany filma mig men ingen hjälper mig loss. Huuur schysst som helst. Till slut drog Silvia ut sängen iaf så jag kom loss. När vi tittade på filmen och satt och skratta så lyckades Hany knocka mig.... än en gång, som om jag inte lidit nog.

Man känner sig rätt utanför när man är med dom ibland. Dom har så mycket och prata om, om deras killar hit och dit. Och massa skvaller om alla. Vad har jag att berätta? Hur de går med hockeyn som dom inte kunde bry sig mindre om. Snacka om att man inte kan ha ett mindre innehållslöst liv.

image239


Matcher.

Vi hade match i fredags och igår. I fredags spelade vi DM match mot Linden och vann med 6-1, lyckades snubbla in 4 mål och 1 assist vilket inte var så dumt. Men någe som är dumt är att man spelar bra och gör mål i matcher som är mindre viktiga. Igår spelade vi mot Ormsta och förlorade med 17-2. Ett as bra lag och de är inte så konstigt att man förlorar med sånna siffror. En lite rolig grej också.. Jag gjorde ett bra byte och tog pucken av en av deras bästa spelare och när jag gick och satte mig i båset kom Arvid och sa "hon har spelat OS". Oj oj oj tänkte jag. Sen när matchen var slut fick jag veta att det var Emelie O´Connor! Inte dåligt asså. Det var en lång resa dit och en lång resa hem. På dit vägen lyckades vi åka vilse men de löste sig till slut. Jag tog lite bilder också.. Men som vanligt så när vi tar kort så har vi dom vita tröjorna på oss.

     
     
   

Esters pappa lyckades få pucken i huvet igår också vilket var lite olyckligt. Han fick åka till Danderyds sjukhus eftersom att det sprack och hela ögonbrynet var som en stor boll. Vilken mardröm att få en puck i huvet. Ouch!


RSS 2.0