Uuunderbart.

Igår kväll åkte jag in till Stockholm för att sova hos Tora. Vi satt på café 60 jag, Tora, Michaela, Samira ggr 2, Nadia och Ami. Men de va sååå jäkla varmt där inne så alla blev helt dåsiga i huvudet och somna typ. Vi gick hem vid 12 och sov.
Just nu står tora i duschen och jag sitter här =). Vi ska till stan och springa runt och försöka få lite färg på våra bleka kroppar. Måste även berätta att jag fick några mystiska utslag eller blåsor på benet igår som kliar jätte mycket. Men får hoppas att de går bort snart... Bara så ni vet.

Idag tar Flen studenten!! Grattis till er alla!

Amat's student !

Igår tog Amat studenten. Yeeey grattis. jag och Hany tog oss in till Stockholm och gick runt lite i väntan på att träffa Robel och Owe eftersom att vi inte hitta till hans skola.. eller vattnet eller ja.. Hur som helst så träffa vi dom i slussen och tog taxi till Nacka och vi hann precis till att dom sprang ut. Så söööt han va =) Värsta fin klädd.
Alla kramades och de togs massa bilder. Men vi fick inte komma hem till Amat direkt för dom skulle fixa massa så jag, Hany, Robel och Owe åkte in till stan och satt och fika lite. Afrikanerna (Hany och Robel) satt inne medans Asiaterna (jag och Owe) satt ute och sola.
När vi kom hem till Amat hälsa vi på hans familj, vi åt och hade trevligt. Mysigare familj får man nog leta efter =).
Vid 5 åkte jag och Hany in till stan för att träffa Samira, Tora och Kimwell. Jag köpte ett par lila "hor-shorts" som vi kallar dom för, från HM och 2 T-shirtar från Foot locker. Och sen satt vi på McDonalds och prata massa skit och sen åkte vi hem typ.. En jätte mysig dag må jag säga =).


Amat håller i sin balong

Posar för kameran

Robel vill också ta kort

En del av familjen

Owe? Han blundar

Robel är glad

Familjen

Vi är glada

De är Amat som är lång.. Inte jag som är kort  ?

Storebror håller lillebror i handen

Owe tycker lakritsglass är gott. Hany är svart så hon syns inte

Robel ser sugen ut

Min man !

Här ser jag fräsch ut

Baaabiiiii =)

Samira ser alltid ut som en kines

Kimwell är rädd för kameran !

Say what ?!

Toriiiita sexy

Vad är väl en bal på slottet ?

Ikväll har Flen student bal wohoo. Syster yster och Yara hade väl jobb upp över öronen vad jag förstog. Bland annat tog dom sig an Hany och skulle göra henne vacker... Det blev väl ett heltidsprojet ;) Hany tyvär, men de blir inte bättre. Hihi nee skoja bara. Du är alltid den vackraste =). Hoppas alla studenter har kul ikväll iaf.

Själv så ska jag bänka mig framför TVn och titta på Grey's anatomy, så underbart bra.
Har inte gjort speciellt mycket idag. Var nere på stan imorse för ett ärende till banken och köpa en grej och hänga runt halsen på Amat som tar studenten imorn. Och för en liten stund sen sprang jag en runda, inte långt eftersom att min kondition är inte vad den en gång har varit PLUS att det är så ooootroligt tråkigt att springa. Men känner man hur maten håller sig fast runt min midja så måste jag det. Nu ska jag gå och torka håret. Enjoy yourself !

HANY !

Det är din tur att tappa tvålen ;)

Your guardian angel

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.

Red jumpsuit apparatus - Your guardian angel
Den kan jag rekomendera =)

Dance awards

Som vanligt när Hany är och hälsar på så tillbringar man hela helgen i Stockholm, den här helgen var inget undantag. I fredags var jag med Amat en stund och vi åt lunch med några kompisar till han i kungshallen.. När typ alla ätit upp märker jag att jag bara sitter med afrikaner.. Snacka om utanför =P. Annars på fredagen gjorde vi inte så mycket.

Lördagen så var jag, Samira, Ami och Hany på stan och senare mot kvällen åkte vi till Solna för att titta på Blue hills dance awards eller vad de hette. Riktigt kul faktiskt, man blev sugen på att lära sig =). Hany fick en för tidig student present också. Tråkig som hon är önska hon sig t-shirtar i present så jag tänkte när vi ändå va där så kunde hon väl fixa en själv. Dom hade en kille där som måla på tröjor så de blev nice.

Söndag så kom jag in ganska sent till stan men vi titta runt lite och jag jaga efter en kjol som jag inte fick tag på. Shiiit va sur jag var. Senare på kvällen så åkte vi till Kärrtorp och titta på Amats match, vi hann inte se så mycket men lite iaf =). Dom förlorade tyvär. Men han sov hos mig inatt så de var mysigt. Vi får se vad vi kan hitta på idag..




De blev inte så mycket bilder men ändå.

Huh?


I just don't get it

Flen Flen solsken.

Har vart i Flen igår och idag. Igår fyllde ju Thess år så hon, mormor, jag och Hany åt smörgåstårta vid 1 tiden tror jag. Efter de plockade min syster både mina och Hanys ögonbryn, hur snäll är inte hon då? Lite senare åkte vi in till Katrineholm till Fredrik och va där någon timme. Vi tittade på filmen Awake med Jessica Alba, skit bra. Efter de åkte Hany och jag till McDonalds och prova den nya glassen med brownie. Mumsigt. Sen efter till Flen igen också var vi ute och gick med Mohammed. Vi träffade på Abdi och några andra också så de va kul. Gurra G träffade jag också på, lillkillen tsss.
När vi hade pratat lite med dom så blev Hany, Mohammed och jag galna som vanligt. Tog lite konstiga bilder... Men kul hade vi.

Idag följde jag med Hany till skolan. Kändes ju lite lustigt att va i sin gammla skola men de va nice. Dom skulle göra ett hälsotest så de gick fort. efter de åkte vi ner på stan och gick en sväng, sen träffade vi Hanys familj på McDonalds också åt vi sen åkte vi hem. Hemma gjorde vi inte alls mycket, satt vid datorn och titta på lite kläder sen kom min syster och då åkte vi hem till Södertälje. Sååå har jag spenderat mina dagar.








Just like old times ;)

My beautiful sister

Idag fyller min kära syster 21 år! Hoppas du får en underbar dag. CONGRATS!

image479image480

Tråkigt.

Imorn åker jag iväg till Flääään för att min lilla stora syster fyller år. Skulle egentligen åkt till Amat på kvällen och sovit hos han men tro fan att killen gått och blivit magsjuk, stackarn. Så jag blir väl kvar över natten i Flen istället.

Idag hade jag lyft utbildning från 13 till 15.30 ungefär. Vi fick prova att lyfta och bli lyfta i vanlig golv lyft och i taklyft. En väldigt obehaglig känsla, speciellt om man hänger fel vilket vi också fick prova. Man har lite mer förståelse för patienterna nu. Efter utbildningen fick jag börja jobba direkt och sluta halv 10. Jag jobbade med Empe och hon är så rolig så de gick bra. Vi sprang oss svettiga men så äre ibland.

image478

Hong kong

Jag har suttit och lagt in bilder från Hong kong och Kina på facebook och jag hittade en rolig bild som jag måste dela med mig. Tror att vi är i Kina här..
Thess vet jag inte vad hon tittar på och min faster försöker taffsa på mig och Adlen.... Som vanligt =P

image477

Ryssland, världsmästare.

Skiiiiiiit också Ryssland vann i förlägning när Rick Nash tog en onödig utvisning genom att skjuta pucken över sargen i egen zon. Men måste säga att Ryssland tog sig tillbaka bra men fan va Kanada slarva bort vinsten. Nödvändig utvisning. Jaja grattis Ryssland.

Hockey VM

Sitter och tittar på finalen nu Kanda - Ryssland. Jag tänker inte ens fundera över matchen igår mot Finland, men jag kan säga att jag gick och la mig efter andra perioden, 0-4 är inget att hänga i julgranen precis.
Men matchen nu.. Nog för att jag hoppas att Kanada vinner (även fast dom slog ut Sverige) så förstår jag inte vad dom svenska domarna håller på med. Dom skämmer ut Sverige och dom lär ju få ganska mycket skit efter de här. Visst, hockey handlar mycket om för och nackdelar men kom igen. Man tycker ändå att om det är någon som ska få fördel så borde va Ryssland eftersom att det var Kanada som slog ut Sverige. Jaja vi får se hur matchen fortsätter, de har ju bara gått en period..

Spyflugan.

Spyflugan André! Idag innan jobbet kom Jessica och André förbi. Jag hade precis duschat och torkat håret, så sitter jag och håller i André också tänker jag "bara för att han har huvudet på mitt hår så kommer han spy". Två sekunder senare spydde han mer än vad jag någonsin sett honom göra. Så man kände sig ganska fräsch efter de. Tack så hemskt mycket André. Sen spydde han säkert 10ggr på timme och då överdriver jag inte. det bara rann ur honom!

Människor förvånar mig inte längre. Ursäkta att jag har ett annat liv nu. Tyvär kan jag inte ändra så mycket på de och behöver jag ursäkta mig för att jag har lärt känna nya människor? Jag ser inte så mycket fel i det men det är det tydligen andra som gör. Förstår inte vad de finns att bli irriterad över. Saker och ting är som det är. Deal with it or do something about it yourself.

Män sökes !

Haha skönaste kompisarna jag har. Samira och Hany känner sig ensamma. Samira heter på msn (MAN SÖKES TILL MIG & HANY ! (AFRIKAN TILL MEJ Å KINES TILL HANY). Desperata kan tyckas, but I love them anyway ;).
Om du är afrikan eller asiat runt 17-22år så hör av er. En hjälp på traven =D

image475image476

Uuuh look at that brown sugar ;)

Something Pretty.

Jag känner att jag inte orkar skriva så mycket nu för tiden men lite kan man väl skrapa ihop iaf.
I tisdags var jag hemma hos Jessica och hjälpte henne i kaoset. André vägrade sova, Kevin var dum och hon var tvungen att storstäda i lägenheten. Jag fick panik på André som bara låg och pep och kevin stog och tjata om sockerkaka =P. Jag har nog aldrig sett Jessica sådär arg.

Igår jobbade jag till två, sen direkt efter jobbet tog jag pendeln till Stockholm och träffa Amat =). Kände knappt igen han när han stog med ryggen mot mig för att han hade tagit bort allt hår. Inte för att han hade mycket hår förut men man såg iaf hans små lockar =P. Hur som helst så gjorde vi typ ingenting, vi var bara hemma hos honom och hade mysigt sen åkte han på träningen. Killen är smart, han tog på sig vinterjackan. Jag förstår inte hur de kan sjunka 15-20grader över en natt. De är ju typ vinter ute nu.

I helgen får vi se vad som händer. Jag jobbar imorn och söndag och är ledig lördag. Papptratt kanske kommer hit då. Han har precis kommit hem från Kina och han hade köpt mango till mig. Yummi!!! =D


Helgen.

I fredags kom Hany och Betty till mig. Vi åkte in till Stockholm och sprang runt i affärer. Framåt kvällen åkte vi till hornstull till någon park... Tandoparken eller någe sånt och grilla med Samira och hennes kompisar. De hade vart roligare om man hade vart förberedd så vi var bara där i 2 timmar sen åkte vi hem till mig och sov typ.

Igår åkte vi in till Stockholm igen och sprang runt i mer affärer. Hany har nu köpt allt inför studenten tror jag så nu är hon nog nöjd =). Vi satt vid kungsan en stund också och njöt av den underbara solen. Runt 8 träffade jag Amat på centralen och vi åkte hem till mig. Vi gjorde inte så mycket, tittade på jakten på lycka och hans kommentar under hela filmen var "neeeh fett synd". Men vi hade mysigt och jag tog kort på han när han sov moahaha. Förmodligen kommer alla jag tar kort på när dom sover hämnas någon gång men de struntar jag i =).
Idag tog vi bussen till fittja och sen tunnelbanan. Han skulle till sin pappa i Alby och jag skulle till Jennifer och träffa flickorna igen. Idag har vi inte gjort så mycket, vi gick ner till skärholmen centrum och titta runt lite och åt mat sen åkte jag hem med Hanys kusin Abdi eftersom att han bor i huset bredvid mig =P. En ganska skön helg må jag säga.







Bi

Inatt vid halv 5 vaknade jag av ett surrande bi i mitt rum! Jag hatar de där äckliga surrande ljudet. De är inte så lätt att få ut han heller för man kan bara öppna mitt fönster på glänt för att jag har en stereo ivägen. Men jag öppnade fönstret iaf, gick och kissa och när jag kom tillbaka hade han lyckats flyga ut. Thank god!

Men när jag tänker på bin så tänker jag på min första resa till Hong kong. Då åkte vi på en resa till en ö i Kina som heter Hainan. Där åkte vi runt på massa olika grejer och vi åkte till en bi farm. KAN va de absolut tråkigaste jag gjort i mitt liv. Dom stog och prata om någon medicin från honungen som faktiskt var väldigt bra för vi köpte den. Men självklart stog dom och prata på kinesiska så jag och min syster fatta inte ett skit! Jag ville bara tala om de =P.

En helg i Stockholm.

Jag har varti i Stockholm heeela helgen. Jag och hany åkte dit i fredags för att träffa Samira och några. Fredagens planer blev inte lyckade.. Med andra ord så blev de inget alls. Vi skulle ha vart hos Anthony men de blev inte så, så vi fick sitta hemma hos Samira. Jag och Hany sov där och vi skulle titta på filmen Love and Basketball som jag och hany inte hade sett. De slutade med att jag fick titta själv för dom andra två somna. Vilket jag tänker hämnas för och lägga ut bilder på dom när dom sov. In your face! Ha! Hur som helst så var de en jätte bra film och jag låg och snörvla lite för mig själv.

Dagen efter så väckte jag sömntutorna och vi åkte och titta på amerikansk fotboll när Amat och Anthony spela. De va skiiit kul för jag har aldrig sett de förut. Godwyll fick lära oss om spelet för vi fatta NADA.. och de gör jag fortfarande inte men jag lär mig väl =P. Efter de åkte vi hem till Samira i Norsborg igen och åt lite och sen åkte vi hem till Anthony. Med "vi" så menar jag, jag, Hany, Samira, Samiras kompis Marie (tror jag hon hette), Amat och Owe. De märks att dom här människorna inte känner mig för då skulle dom ALDRIG vilja titta på skräckfilm med mig vilket vi gjorde. Jag skrek som värsta tjejen och typ slog Amat flera gånger. Men han tål ;P.
När vi hade tittat på filmen åkte vi hem till Samira och sov.

Igår gick vi på stan en snabbis och jag köpte en adidas tröja. Skiiit snygg. En lila med typ gul/orangea sträck.
Vid tre åkte vi och titta på amerikansk fotboll igen för Amat spela. Så vi titta på den, sen åkte vi in till stan och åt sen hem. En lång men väääldigt rolig helg =). Här är några bilder.







RSS 2.0