Boring!

Fick en förfrågan av min syster igår... eller det var snarare en befallning att jag skulle skriva i bloggen.
Men jag har upptäckt att det inte är många som läser. Antar att det inte är så många som vill veta vad som försigår i mitt huvud. What a chock.. or not.
Så funderar på att lägga ner bloggen.

Hur som helst, mycket händer just nu men ändå inget. Flyttar snart, fortsätter med mitt sökande efter jobb, försöker ta tag i träningen och nästa vecka blir underbar förhoppningsvis..

I fredags var vi på Metro och de va helt okej. Tror nästan det roligaste var när vi skulle åka hem. Vi sitter och väntar på tunnelbanan i slussen och då kommer de fram någon as full snubbe (den vita killen i grön jacka) och börja prata med oss. Han satt och tjata om hur söta vi var och han frågade även vart vi skulle. Både jag och samira skulle sova hos Ia så vi skulle till Lidingö. Det lustiga var att han också skulle dit. Vi försökte springa ifrån han ett antal gånger plus att Ia var riktigt elak mot honom men han krälade sig tillbaka varje gång ändå. Till slut hamnar vi på samma buss också och han frågar vart vi ska av så då säger Samira "vid parken". Självklart frågar han vilken park och då svarar hon "Lidingöparken". Hon kunde verkligen inte komma på någe bättre. Precis efter det så kom han på att han hade satt sig på fel buss så han klev av bussen och börja springa tillbaka. Underbar kväll för han.
Dagen efter gjorde vi ansiktsmask, som man kan se på bilderna. Efter det åkte jag och träffa Tora, Gideon och Sabine. Vi satt på Toras bar och sen åkte jag hem. Not much to tell.





25e mars våffeldagen

Månaden börjar ta slut och det känns jätte skönt för det här har inte varit en bra månad för någon tror jag..
Nästa månad börjar på ett bra sett. Min Rigo kommer och jag längtar sjukt mycket.
Jag sliter som en hora på jobbet just nu just to keep me buzy. Är heeelt pank och kan inte göra någonting så då kan man lika gärna tjäna pengar istället för att spendera dom.

Ikväll blir de en liten familjekväll hemma hos oss med våfflor. Sjuuuukt gott.
Jag fick min deklaration igår och då såg jag att jag skulle få tillbaka 8000  KaCIIIIIIIIIING!!

Hany bun, du finns i mina tankar.

Oversensitive?

Är sååå trött på människor just nu. Känner bara besvikelsen som kommer smygandes titt som tätt pga olika människor. Känner bara för att gå och gräva ner mig och vänta på bättre tider. Tror inte att många skulle lida av det ändå. But I guess i'm just oversensitive...

Har städat hela morgonen för att de är visning på lägenheten för typ 3e gången. Trött blir man.
Flytten närmar sig med stormsteg och jakten på jobb fortsätter. Igår skrev jag mitt personliga brev, och förhoppningsvis blev det inte allt för fånigt.

Sitter och lyssnar på R.Kelly just nu och hitta två jätte gamla låtar men helt underbara. I belive I can fly och I'm your angel.
How lovley..


why?

Jag sökte lite om muskelryckningar på google för det är verkligen irriterande för de rycker i princip heeeela tiden.
Hur som helst så stog det att man kan få muskelryckningar när man är trött och det kan man få i vilken muskel som helst. Men då är ju frågan, varför är jag trött hela tiden? jag har inte gjort någonting på flera dagar. Man blir ju bara trött asså...

Sleeping beauty

Förstår inte vad som har hänt. Väldigt märkligt iaf. I tre dagar har jag bara känt att jag vill sova. Sova sova sova, så fort klockan ringer så vill jag bara fortsätta sova och jag kan verkligen inte ta mig upp ur sängen. Även min tumme har haft sånna här muskelryckningar i tre dagar. what's up with that?

Idag har jag letat jobb. I HATE IT!!!!!! Ingen som svarar.
Ska va barnvakt en liten stund idag så nu ska jag lägga mig och sova lite till och sen bege mig av till Älvsjö.


det svider!

Det svider rätt hårt i min plånbok just nu..
Var hos doktorn idag igen och fick veta att jag hade mykoplasma. Någon sorts bakterie så nu har jag fått pencilin som jag ska äta i 14dagar. Och jag får inte träna. yeeeey. 


Min syster har ganska vackra barn...


aaah thank's!

Yes, fick böter på 1200kr idag. How wonderful! Jag blev tagen av en kontrollant på tåget, eftersom att jag åker på en reducerad biljett så var jag körd. Well well, you learn something everyday.

Igår var jag, Gideon och Lobe hemma hos Sabine som fyllde år. Väldigt trevligt. Men turen var verkligen inte på våran sida. Gideon skulle hoppa på tåget i Tumba MEN han missade det så jag fick hoppa av i Tullinge och fick sitta och vänta en halvtimme på att han skulle komma med nästa tåg. Men tåget vi skulle åka med var försenat, självklart. Till slut kommer han så vi hoppar av i Älvsjö för att byta tåg. och SJÄLVKLART var det tåget också försenat. Vi kommer till slut fram till Kallhäll och Lobe hämtar upp oss. Vi drack te, åt, skrattade och hade trevligt och sen åkte vi hem. När vi skulle åka hem så var självklart tåget till centralen också försenat. Även tunnelbanan till hötroget var försenat. Så varenda fucking tåg vi åkte med var försenat. Lovley. Hur som helst så sov jag hemma hos min älskade Tora. Vi ses på tok för sällan.

Ska rensa min garderob idag. Och jag saknar min Rigo :(.



Hej världen

Idag har jag inte gjort ett skiiiit. Hatar att va sjuk för jag orkar verkligen ingenting! har iaf städat lite och ska iväg och träna lite sen. Riktigt skönt att försöka komma igång igen. Igår hade vi spelarmöte och fick veta vem vi skulle ha som tränare nästa säsong. Vet inte riktigt vad jag tycker om det men får vänta och se. Kan bli bra... eller inte. Som sagt vi får se. inte precis som att någon som läser bryr sig men whatever, that's my life.

This is something new to me..


oh please...

Är så trött på mitt liv just nu !


Life suck's

Jag har inget lukt sinne och jag känner ingen smak alls. Jag åt en kaka idag som smakade absolut iiiingenting. PLUS att jag har blivit helt röd under näsan efter att ha snytit mig så mycket. And let me tell you, det svider :(.

Någon skrattar åt mig just nu. Thank you god.

Twilight

Tittade på den igår och jag tyckte inte den va så bra som folk sa. Och speciellt inte efter att höra Gideons teori om vampyrer.

Var hos doktorn igen häromdagen och dom stoppade ner en jätte lång pinne i näsan. Inte mysigt någonstans men ändå glad att dom tog lite provet för jag mår verkligen inte bra. Speciellt inte på nätterna.
Träffade Gideon igår och vi åt och fika, kul att höra vad han har att säga om saker och ting :P.

Nu ska jag gå och snyta mig för 10 000e gången!! Och lite senare ska jag till jobbet.



Min drog just nu är låtarna med P Square. Ljuv musik för mina öron!

I'm Back

Yes och London var uuuuuunderbart. Galet kul hade jag, Vi festade varje kväll även fast våra fötter var helt trasiga så kämpade vi med klackar. Mycket skrattade jag åt, fågelbajs, fängelset, slow Helen, konstiga människor och allt möjligt annat. Vi åt bara skräpmat hela resan så min mage är konstig nu när jag kommit hem och fått äta vanlig mat. Men det är det väl värt.

Igår var våran sista match och jag har missat nästan halva säsongen pga min hals. Aja tråkigt men inte mycket att göra åt saken. Vi vann iaf sista matchen med 9-2 och vi åt tårta och drack "champange" med andra ord Pomack.

Har mycket att tänka på just nu och jag måste verkligen börja ta tag i allt som jag borde. Men en sak i taget. Nu ska jag åka till min kära syster i Älvsjö. Hejs svejs.

För dom som vill se bilder från resan så hänvisar jag till min facebook.


RSS 2.0