ASSSÅÅÅ

Allt jag har att säga är Too little, too late.
Du behandlar mig som luft och det är inget jag trivs med !

Dansa dansa

Kom nyss hem från Stockholm. jag har varit med Samira, Nadia, Ami och Marie. Vi var på någe musik grej i Kungsträdgården. De va skit bra och folk dansa och grejer.. Inte så jätte många som dansa men lite folk iaf. Samira va i chock tillstånd ungefär hela tiden och det är hon nog fortfarande. Mysigt var det iaf.

Hehe jag prata nyss med Gurra G som jag kallar han för. Haha han sa att han sakna mig och älska mig men jag tror nog han hade druckit lite. Men de är ju aldrig fel att höra. Just nu saknar jag Flen ganska mycket. Speciella känslor jag saknar. Bland annat Hanys mammas hembakade bröd. Mums!



Ett år.

Igår på jobbet när jag inte hade något och göra så satt jag och läste igenom min almenacka eftersom att den tar slut snart så märkte jag att jag har faktiskt gjort lite under ett år. Fast det inte känns som det. Det är många födelsedagar, mycket jobb, mycket träningar, mycket matcher,  körlektioner, en resa till Örnsköldsvik, en resa till Hong kong och Kina, jag har tatuerat mig, flyttat, skaffat nytt jobb, nya vänner och skaffat pojkvän. Det känns som att det var jätte länge sen jag var i Hong kong fast det bara var några månader sen. Saknar det otroligt mycket. Det känns som att allt det här var små saker också.

Hate is safer than Love.

Jag har kommit på att varje gång jag är deppig över något så är det alltid tre speciella låtar jag lyssnar på.
Varför vet jag inte men det är alltid just dom här tre.
Rufus Wainwright - Hallelujah
Pink - Who knew
Youth Group - Forever young
.

Har ni några speciella låtar ni brukar lyssna på vid sånna tillfällen? Skriv gärna för jag är nyfiken.

Love & Basketball

Har precis tittat på Love and Basketball. Sååå underbar film, har fastnat helt för den. DAMN you Samira! =D


En månad

Idag har jag och Amat varit tillsammans i en månad. Wohoo grattis till oss. Men lyckat att båda typ är magsjuka. Tror att de är jag som smitta han, sorry baby =).





Oh god, that man is handsome ;)

Inlines

Idag åkte jag faktiskt inlines, första gången på länge. Jag förstår inte hur jag förut kunde säga att inlines är mycket lättare än skridskor, det var ju iofs innan jag börja spela hockey men ändå. Iofs med skridskor har man inte uppförsbackar eller nerförsbackar eller grus och skit ivägen. Hur som helst så var de kul. Jag är nog en av dom få 20åriga tjejerna som åker inlines.. eller nästan 20.
Nu har Toriiita åkt till Luxenburg också. Kommer sakna henne i sommar!
Ska sova hos min Amat inatt iaf. Han är bara för söt =)

Bläää

Jag har varit på skit dåligt humör i 3 dagar nu. Alla mina vänner vet att de alltid är jag som är glad och på gott humör så jag hatar när jag mår såhär. Förstår inte riktigt varför heller, det är nog mest för att jag blir så frustrerad men det finns typ inget jag kan göra. Konstigt ändå, det måste vara något speciellt annars blir jag inte såhär. Även fast jag är nere brukar jag kunna va glad men jag har varit helt aggresiv vilket Tora, Hany och Samira har fått erfara eftersom att dom har vart med mig dom här dagarna. I love love LOVE my giiiirls dom är underbara och finns där. Vi är typ som Sex and the city fast istället Sex and Stockholm. Idag mår jag lite bättre iaf men man kan fan inte va glad när de är bajs väder heller. Jag får väl bara sitta och vänta in bättre tider för just nu vet jag inte vad jag kan göra. Om man inte kan få prata och fråga saker så vet jag inte hur det blir.. men som sagt så är det bara att vänta och se.

Tills vidare, er favorit kines.

Hanys student!

Jag orkar inte skriva så värst mycket men jag hade underbart kul iaf. Jag tog bilen till Flen och med mig hade jag Samira, Nadia och Kimwell. Amat och Owe kom med tåget vid kvart över 8 på kvällen.
Vi var på Hanys utspring och det var så fint. Hanys mamma bara grät och Hany grät och alla bara grät..... typ =P.
Dom skrek och grejer sen åkte vi till Flen, till Amazon för att Hany hade sin mottagning där. Jätte mysigt och hon fick massa fina presenter. På kvällen åkte vi in till Katrineholm igen. Ägg huvet Owe hade glömt sitt leg så han kom bara in på lilla krog. Så vi satt där men till slut tvingade han in oss andra och han och Kimwell gick och åt. Vi typ dansade lite.. Knappt någe men de va mysigt. Jag var skit glad för att Amat var med =). Ingen märkvärdig kväll precis men jag lär minnas den ändå. Sen kommer ju lite bilder också...

Hany och hennes mamma. Man ser knappt för flaggan =PHany gråter !Samira, Hany, jag och Winta
Grattis!Silvia hjälper Hany av med lite grejer.Flaket
Almediiina! Crazy-Hany
Somalia! hahaJag och KimwellHaha kakor =D
Che Guevara. Besatt? Oh yes indeedHihi Samira har en blomma på huvet! =DTårtan och Hany
Samira gjorde en tulpan. Väldigt vacker enligt min mening.Fisk Nr.1 NadiaFisk Nr.2 Kimwell. Min asian homeboy
Puss!Betty och Kimpan hahaHaha Hany och Owe. Owe visar verkligen sin vackraste sida.
Hanys mössaÖh, fråga inte.Africanoooo
Owe och mina fingrarHanys studentmössa igenAmat är busig.
Det var kallt att stå och vänta. Därför ser jag ledsen ut.Haha Owe däcka i bilenHaha Owe
KimpanKimwell är coolMyyyysigt


I'ma hit it hit it like I can't miss

Nu har jag klippt mig. De var min systers kompis Emelie som gjorde. Hon är väl en jätte duktig frisör men jag hatar verkligen att klippa mig. Jag toppade bara och fixade till luggen men jag tycker att jag ser konstig ut. det syns nog inte ens att jag har klippt mig men de känns jätte kort. I HATE IT!!

Låten Lollipop med Lil wayne går typ alla runt och sjunger på nu för tiden. Jag gillar låten också men låten är heeelt nasty. Tex "And that pussy in my mouth had me loss for words ". Hur äckligt låter de inte? But anyway I like it. 

Utbildning

Idag har jag varit på utbildning. Kan ha vart de tråkigaste jag gjort i mitt liv! Dom prata om saker man redan visste som tex hygien och delegering. Kändes väldigt nödvändigt och jag höll på att somna hela tiden typ. Jag och en tjej som heter Tiana satt och rita och skrev "Kille me NOW" bland annat. Jag satt ärligt talat och fundera på att sticka pennan i ögat.

Jag ska klippa mig imorn och jag är lite nervös. Jag hatar och klippa mig. Men jag ska bara toppa mig men ändå, jag hatar de. Hoppas det blir okej för på lördag åker vi till Fleeeen, Jag, Amat, Owe, Samira och Ami. Tråkigt att Samira och Ami åker hem men ändå. Kul ska vi ha, dom flesta lär väl va ute så de ska bli kul att träffa alla igen faktiskt.
Ska träffa med min fiiina pojke på fredag också. Mysigt mysigt.

Jag och ToraSamiiiraHeeello
Puss!Jag och Hany leker

Aaaasssååå

Helt sjukt jobbig dag. Har vart heelt irriterad och på dåligt humör för flera olika saker. Egentligen skulle jag bara varit hemma och dragit täcket över huvudet och legat där hela dagen så man slipper bry sig.
På pendeln på väg in till Stockholm satt de en liten skolklass bredvid mig som hade vart på tomtits tror jag. Jag var helt avundsjuk för jag vill va som dom. Deras största bekymmer är vilken kompis dom ska sitta bredvid typ. Jag vill också ha det så, dom är helt obekymrade över någonting. Och Gustav, jag vet att du brukar läsa min blogg. Det var flera av barnen som hade köpt en "slinkey" Go slinkey GO! De va roliga tider.
Det tog typ 1och en halv timme att åka hem från Stockholm idag också. Det var någon ledning eller nåt som hade gått sönder i Årstaberg. Sjuuuukt irriterande.. Inte min lyckodag idag iaf så nu går jag och lägger mig.

Frukt parken

Igår kväll åkte jag in till Stockholm.... igen. Och träffa Samira och Ami. Först åkte vi till Kista för Ami skulle lämna tillbaka en kjol och jag köpte 3 par trosor som jag är väldigt nöjd med. Efter de åkte vi till Liljeholmen och träffa 3 kill kompisar till dom.. Eller till Samira.. Har inte så stor koll. Dom var väldigt trevliga och vi blev som barn på nytt! De fanns en jätte rolig lekpark med massa frukter som vi lekte lite i.. Som ni ser på bilderna. Sen tog jag och Ami pendeln hem.
Jag ska åka in och träffa "Sami & Ami" och även Anthony idag också. Jag har inte jobbat på typ 3 veckor så de känns lite jobbigt.. Jag kommer inte få några pengar typ, men vad gör man.

Samira, Oscar och MosaMichel och Ami.. Som vanligt vill inte Ami va med på bildVärsta posarna
Hejgruppbild! Undra vad Samira tittar på..?OJ, så kul man kan ha ibland
Michel är i vattenmelonen!Mosa snor en cykel?Haha
Helt mobbad i mittenJordgubbe!Päron
Jiiiihaa!!Körsbär!Banan

Respekt

Folk! Lär er visa respekt

Tora

Har inte skrivit på några dagar för jag har vart i Stockholm och bara vart med Tora typ. I torsdags var vi ute med "garbbarna grus" från Katrineholm. Kvällen var kaos men de va helt okej ändå. Vi var på chapplin's bar så de var helt okej, bra musik och de va typ slut skiva så de va rätt mycket folk. Men jag blev typ sjuk så jag va rätt seg. Sov hos Tora den natten och dagen efter åkte vi hem till mig. När vi kom hem till mig så somna jag, sorry Tora =P. Men vi vila lite sen åkte vi in till stan igen. Den dagen var helt sjuk för alla dissa oss, ingen svara i telefon eller på några av våra sms. Snacka om mobbade. Så vi beslöt oss för att ta saken i egna händer så vi gick ut den kvällen också. Vi var på DemBow men eftersom att vi har haft sån otur hela tiden så hade vi inte turen med oss nu heller. De va heeelt dött, jätte lite folk var de ute men har man bra sällskap så är de rätt okej endå. Men vi åkte därifrån vid 2 och vi blev jäääätte sugna på chips så vi kriga för att få tag på de men allt var ju stängt så vi hamna på Mcdonalds istället och sen hem till henne och sov.
Igår åkte jag hem för Tora skulle träffa en kompis. Var hemma 2-3 timmar sen åkte in till stan igen för att titta på Amat's match. Jag hade sällskap av Owe eftersom att ingen annan ville titta med mig.. eller ville och ville, alla var upptagna med annat. Men Owe är inte alls dåligt sällskap så de va kul. Matchen slutade 31-31 vääääldigt jämn och spännande match även fast jag inte fattar så mycket =P. Efter matchen åkte jag in till stan och träffa Tora, Samira och Ami en stund och sen åkte jag hem till Amat och hade lite mysigt =). Sååå har jag tillbringat dom här dagarna typ. Självklart har man ju lite bilder också. Konstigt vore de ju annars.. De blev typ en uppsats jag skrev nu så de är okej om ni inte läser.

Sofia ser lääääskig ut.Tora är lycklig med godispåsenJag är lycklig med godispåsen
Tora säger att hela hennes liv är godis och mobiltelefonen.. väldigt innehållsrikt enligt men mening.Filmon vill inte va med på kortChoon ser trött ut
Uuuh ;)Tora vill pussas =)Blååååått
Hej hejDen här bilden blev häftig på några random peopleMänniskor
Owe har bra fantasi. Här leker han med en plastbit från korken på en festisflaskaDetta är krokodilen !Och de här är hajen ! Bra jobbat Owe

Om ni inte har märkt det så kan man hålla musen på bilderna så står de kommentarer

The man on the train.

Förut när jag åkte med pendeln från Stockholm så var de typ en uteliggare på tåget och de staaank piss i hela vagnen från han. Jag tyckte så himmla synd om honom, alla bara flyttade på sig och stog hellre upp än och sitta nära honom. Man såg hur han skämdes också. Jag kan aldrig tänka mig hur det är att leva ett sånt liv. Poor guy.


En hääärlig dag

Åkte in till Stockholm vid 1 idag och var framme vid 2. Gick runt lite själv typ en timme sen träffa jag Tora och hennes kompis vid "den konstiga nakenstatyn" som Tora kalla den för. Efter de gick vi till Gallerian och träffa Amat, Owe och Robel. Eftersom Robel hade lunch gick vi till McDonalds och åt. Då kom även Michaela som tar studenten! Grattis tjejen.
Sen skildes vi åt och jag, Amat, Owe och Samira gick till Kungsan och satt där.. men som vanligt när man är med afrikaner så vägrar dom sitta i solen så vi flytta på oss ganska snabbt. Samira drog hem och vi gick en liten promenad.
Ungefär så har dagen sett ut, har inte hunnit gjort så mycket men de va nice ändå. Fint väder. Som ni märker så orkar jag inte berätta så detaljerat =P. Ändå inge intressant att veta.

Owe och MichaelaMichaela är full ;)Tora är söt !
Fråga inte !Amat och RobelAmat stiiilar och Robel är glad haha.
Jag smygfotar med Owe =DJag slår vad om att Samira sitter och berättar någe jätte intressant ! =DVi hitta ett piratskepp som jag var tvungen att ta kort på ! Självklart måste pojkarna vara med på bilden också =)

Why god why ?!

Dumma dumma Ipod. Jag förstår inte vad som är felet. Jag har inte kunnat ladda in nya låtar på huuuur länge som helst så man får sitta och nöta samma skit hela tiden. När man stoppar in den i datorn börjar batteriet laddas men den vägrar komma upp i Itunes. Crap CraP CRAP !!!


bla bla

De känns som att jag bara skriver vad jag gör på helgerna men de är nog bara för att de är bara då saker händer. Men de senaste dagarna har jag iaf varit med Tora, vi har solat, köpt läppglans, pratat massa strunt och träffat lite människor. Sen har jag varit vid badet, mälarbadet tror jag de heter, de ligger här i närheten där jag bor. Där var jag med mamma, Jessica ,Kevin och André. Vi var bara där 3 timmar typ så någe färg vet jag inte om jag fick. I söndags kväll kom Amat hit och sov. Vi hade jätte mysigt fast vi inte gjorde så mycket. Min Mulatt =). Han är väl bara för söt. Jag har sagt att jag ska bli brunare än honom men jag tror det är ganska omöjligt.
Idag har Kevin avslutning på dagis i Huddinge så vi ska åka dit och titta när dom sjunger och grejer. Sist vi var där så satte sig kevin bakom alla och vägra vara med. Samtidigt var de 3 andra ungar som hoppa och grina samtidigt. Stackars barn.
Snart är de Hanys studeeeent! Yey!

Kungsan.KungsanPå Nivå 22
Jag och han som jag inte vet vad han heter. Turk var han iaf och hade en tvilling.Dom pratar om förra sommaren.jag har gjort ett tränings schema till henne
Uuusch. Att börja träna lite mer vore ju en bra idéAndré ligger och håller i sin napp. Såå söt

RSS 2.0