Too cold to be out

Det är sjukt kallt ute nu så här sitter jag inlindad i mitt duntäcke. Vi hade jätte lite att göra idag på jobbet, 4 tomma rum, underbart skönt.

Nyår är ett stort frågetecken nu men de löser sig alltid till slut. Jag vill bryta Gideons teori om den magiska nyårs kyssen. don't think it's going to happen but i'm staying positive!



"Han misstänker att hans granne har stulit hans löständer"


Rena rånet

Har till slut efter mycket om och men bokat tid hos en kiropraktor. 450kr för 45min, damn!

I lördags stog de Nuh Linga på menyn. jag och Hany gjorde oss iordning hemma hos Gustav, dom drack och jag tog starka värktabletter. Hany och jag hade en liten misunderstanding med en tampong men de löste sig bra ;).
Sen åkte vi till Mariatorget och Bysis eller som jag vill kalla det "friggeboden".
De va typ bara imports där men de va helt okej ändå, lite drama och lite dans men de va skoj. Jag knuffa bort en snubbe som var som ett plåster och Nadia tappa bort sin nummer lapp men allt löste sig till slut.

Igår tränade jag, typ 2timmars skott träning vilket inte var bra för min rygg men som sagt, kiropraktorn imorn.
Sen skynda hem och sen skynda in till stan och tog mina  grejer av Hany. Gideon och jag skulle fika men de kändes inte bra på hans två favorit ställen "Muggen och Cozy" så de fick bli McDonald's bredvid Cozy. Alltid lika kul att prata om allt möjligt med han.

Ska iväg till jobbet imorn stund. Tack och hej.





How she move

Igår kväll tittade jag på How she move. Låg och dreggla på Dwain Murphy, en sån vacker man så jag dör!



Mår föröverigt bättre idag. Jag var i flen idag och åt mat hos mormor. ÄLSKAR mormors mat men jag var inte direkt sugen så jag petade i mig lite iaf.
Nuh Linga på Bysis imorn yeeeeey!

I'm missing something

Yeeees jag har lyckats äta 2½ mandarin under dagen och druckit lite proviva. Alltid någe iaf, får se om jag följer med till Flen imorn.

Kom på att jag faktiskt saknar dig. Trodde inte jag skulle det men här sitter jag ändå.. Anyway, jag blir ganska ynklig när jag är sjuk.

Min gamla klasskompis Cissi ska ha barn när som helst. Hur kul som helst :)

Bläää

Idag har jag lyckats äta en och en halv mandarin och druckit typ ett halvt glas proviva. Har sjukt ont i ryggen men kan inte ta några värktabletter, underbart.
jag hatar att sitta still och bara vila, har bara legat och tittat på Sex and the city men det blir lite långtråkigt efter ett tag. speciellt när man ändå vet allt som kommer hända hela tiden.

jag lägger upp bilder från julafton lite senare..

Bläääää

Underbara julafton... My ass. Jobbade till 3 igår sen när jag kom hem till min syster mådde jag fett illa. Yepp, har blivit smittad av magsjuka på jobbet. Jag och Hany hade ju sett fram emot den här dagen så länge men nej nej, båda får stanna hemma. Hon är också någe form av sjuk. Det är synd om oss!

Dåligt

Dåligt med bloggandet nu förtiden men jag har inget behov av att skriva just nu. Plus, I got my issues I can't talk about.
Hur som helst så har det varit en skön helg. Igår spelade jag match mot Kalhäll, vann med 9-3 men jag gick av efter andra perioden pga ljumsken.  Men så äre ibland. Åkte direkt därifrån in till stan och mötte upp Hany och Gideon. Vi fika på "muggen" sen gick ett varv på stan typ.
Sov kvar hos Hany och vi åkte in till stan under dagen. Sjuuuukt mycket folk asså och det är aldrig kul att gå runt och titta när man inte har pengar.

Julafton närmar sig med stormsteg och jag saknar verkligen min syster och min pappa så de ska bli skönt att få träffa dom. Det är konstigt hur mycket som har förändrats det senaste året.. Och på tal om förändring så är de dags för att flytta igen och bli en riktig stockholmare. Att bo på samma linje som Hany kommer bli sjuuuukt kul.


en helg med Tijana

I helgen har jag varit med min serbiska lilla vän Tijana.
Igår var jag bara hemma på dagen eftersom att alla jag känner är upptagna med whatever så jag satt bara hemma och titta på TV. På kvällen åkte jag och Tijana in till stan och träffa hennes kompisar, vi tog någon drink och prata åså, inget märkvärdigt men skönt att slippa undan mina tankar för en stund.

Idag sov jag till typ halv 12 vilket är aaaalldeles för länge för mig. Men jag och Tijana hade en "dejt" idag. eftersom att ingen annan vill dejta oss så får vi dejta varandra helt enkelt. Hon slutade jobba 2 så jag mötte upp henne sen gick vi och åt pizza.. Inte vilken pizza som helst. Utan den här pizzan har jag tjatat om i minst en månad. En dag så satt vi och prata och då sa jag att jag skulle vilja äta en riktig amerikansk pizza när osten bara hänger och degen är tjock så Tijana visste ett ställe som har sånna pizzor och dom var sjukt goda.

Ungefär så har min helg sett ut.







It's like rain on your wedding day.

Game day

Match ikväll mot Hässelby/Kälvesta hemma. har varit ledig idag och de har varit sjuuukt skönt. Har gått en liten promenad och tittat på två filmer "a walk to remember" och "Elf".
Hade väl tänkt ta tag i mitt rum och städa lite för de är ingen vacker syn just nu. Tror dock inte att de är många som har ett behov av att veta om mitt rum är städat eller inte. De är ändå aldrig någon som kommer hit så..

Grattis till JayC som fyller år idag.

Thank's for the invitation

Now there is nothing else for me to do than sleep...
Kiss yourself goodnight.

My head is spinnin'

Sitter här ensam och har precis tittat klart på Brown sugar. Så underbar så jag dör.

Igår pratade jag med Janick i telefon äääända från Norsborg och hem till mig. Han är så gullig och de är kul att prata med han. Saknar han nu. Killen har haft lite problem men hoppas verkligen att de löser sig.

Mina tankar har varit all over the place idag. Vaknade imorse vid 7-8 och mådde helt illa, kändes som att jag ville spy men samtidigt inte. Annars har jag jobbat idag och som sagt så var mina tankar på helt annat håll.



Lilla André har fått öroninflammation. Min lill kille :(


Ehm WHAT?!!

Klockan är 20 i 2 och jag ligger i sängen och kan inte sluta tänka på det du sa. Jag blev verkligen ledsen och tog illa upp. Jag kanske bara ska gå vidare men jag vill verkligen inte.
Hur som helst så ska jag väl försöka sova nu, behövde få det här ur mig.

too cute for his own good

Tog dom här bilderna på André igår och han är så sjukt söt så jag måste dela med mig.





Kreeeepy

Det är något konstigt med den här dagen. Varför skrämmer folk mig?
Vad gör man ute med hunden 7 på morgonen i skogen med svarta kläder och det spöregnar. De är ju helt mörkt ute så jag höll på och skita på mig.

När jag gick hem (samma väg genom skogen och fortfarande i regnet)  så hör jag att någon går bakom mig så jag tittar bak och ser en människa med värsta regnkläderna och ser ut som den där mördaren i "jag vet vad du gjorde förra sommaren". Jag ökar farten ut ur skogen och kommer fram till en vändplan. På vändplanen står de en bil och blinkar lite med ljusen och när jag passerar bilen så vevar en snubbe ner rutan och tittar på mig.

Läskiga människor, lämna mig ifred!!

superhuman

Ursäkta bristen på inlägg men jag har varken haft tid eller ork att skriva. Har jobbat som en idiot och jag stressar ihjäl mig. Känns som att jag har haft mycket att tänka på men efter igår kväll så känns det som att något släpptes från mina axlar så det var jätte skönt att få svar på några frågar. And trust me, this thing is worth waiting for.

I lördags så firade vi Samira som blev hela 18år. Wohoooo. för mig blev de liiiite för mycket och det var inte kul. Måste tacka min allra bästaste och käraste vän Hany som tog hand om mig. Love too my honey bun. Hoppas Samira hade en underbar fördelsedag iaf. Det var skit kul att Abdi och co var med, jätte länge sen man träffa dom.






Hany got a little craaazyy


RSS 2.0