Just don't get it

Jag förstår inte när någon skriver något och ska dra ut på ett ord och dom upprepar en bokstav.. När dom gör det så upprepar dom fel bokstav, alltså en konsonant, de blir ju helt fel så man inte kan uttala det. Tex taccccck eller skittttt. De är ju helt omöjligt att utala. Varför inte skriva taaaack eller skiiiiit? Just don't get it!

Jag jobbar som en gris just nu så jag hoppas jag får skaplig lön nästa månad.
Kan ingen komma och hälsa på mig? Känner mig ju så ensam här hemma.

Ensam

Yeees idag åkte mamma, Jessica, Mario, André och Kevin till Estland så nu är jag ensam hemma en vecka. Party! Nejdå, jag jobbar hela tiden förutom helgen så.. Men på lördag är de iaf den där soca grejen så då kommer väl Hany och sover här så jag får lite sällskap. Idag jobba jag med Empe och Madde, faktiskt ganska kul för båda är helt galna :).

TORA kom hem nu. Nu har du varit borta aaaalldeles för länge. Du kan inte bara komma in i mitt liv som en underbar ängel glidande på små söta moln och sen lämna mig jätte länge. Inte schysst. Men så äre väl. Väntar man på något gott, väntar man aldrig för länge... I guess ;)

It's not okey, but it's okey.

Här kommer lite bilder.. Har varit dålig med de på sista tiden. Här är blider på mitt och Jessicas första dopp. Sen är de bilder från Flen. Åkte dit i fredags efter jobbet och sen hem igår på dagen för att jobba igen. Ville inte va hemma. Först spela jag, Hany, pappa och mormor minigolf. Och proffset som hon är så vann mormor, pappa tvåa, jag trea och Hany sist. Vi suger. Efter de låna vi pappas bil, plocka upp Winta och Mary sen åkte vi till statoil och köpte massa skit. Jag somna och sov i typ en timme, när jag vakna var jag helt snurrig. Jag minns knappt, Hany sa att jag va i lala-land. Minns att jag stappla in till dom vid datorn och sa massa konstiga saker. Höll på att köra in i en stolpe på väg hem sen också. But hey, i'm still alive.

Jag är kär! Maxwell - This woman's work

Jag och Jessica. Första doppetMupp-MarioJessica och André
Jessica och AndréSåhär gör man i FlenPappa och Hany
Strike a pose!Going pro!Somalia
PapptrattMumsHaha sleeping me

Worthless

Har aldrig känt mig så äcklad, sårad och totaaaaalt utnyttjad. Speciellt utnyttjad. Trodde jag verkligen inte om dig men tydligen hade jag fel. De var mycket jag hade fel om dig. You worthless piece of crap! Du förtjänar ingen. Trodde inte att man kunde göra så mot någon men än en gång, jag hade fel. Inte så konstigt att man har svårt att lita på killar när dom betér sig om SVIN. Totalt bortslösad tid. En månad med tjaffs och en månad av väntan. Good Job[e].

Energy

Such a mystery when he's here with me
It's hard to believe I'm still lonely
Chances fading now, patience running out
This ain't how it's supposed to be

This love is taking all of my energy

Igår jobbade jag 14-21 på en avdelning som jag har varit på två gånger. Egentligen så skulle jag ha jobbat på en annan avdelning men Empe fråga om jag ville byta för hon hade aldrig varit där. Så vi bytte och de tackar jag gud för. De är lättare omvårdnad och deras mest krävande gubbe hade åkt hem och de va två tomma rum så vi hade en lugn kväll.

Tror väl att jag ska åka ner till badet idag och få lite mer färg. Sen antar jag väl att jag ska till Amat.. Men man vet aldrig med den killen.
Jag vakna kvart över 8 idag, helt klarvaken. Jag behöver nog inte så mycket sömn som jag tror.

Fleeeen

Igår hade jag skit tråkigt hemma så mamma sa "ta bilen ner till Flen då", vilket jag gjorde. De blev en liten visit bara eftersom att jag börja jobba 2 idag. Hany var hos mig först sen åkte vi hem till henne för att Emmi skulle komma. Vi hade inget att göra så vi åkte in till Katrineholm och åt på McDonalds. Efter det åkte vi till Flen igen och vi åkte hem till en kompis till Mirnes och Janick som var där. Lika kul as always med dom där grabbarna. Båda idioterna har ju gått och antingen tappat bort telefonen eller haft sönder den så ingen av dom har mobil, så nu går båda runt med en liten lapp med folks telefon nr på. Good job.

Som sagt så börja jag jobba 2 idag, de gick helt okej men slitsamt må jag säga. Nu har jag börjat sakna hockeyn. Jag måste ta kontakt med något lag snart, de hade ju varit lättast om ssk hade ett damlag men icke. De blir förmodligen Norsborg.

Stupid!

Yeeeeey Amat är hemma :D. Va glad jag är.. Men samtidigt ledsen för att jag inte kan träffa han idag. Han måste ju till sin lilla pappa. Jaja på torsdag blir de, men de är ändå långt dit. Hur som helst så fick dom silver. Grattis!

Igår fick jag hem mina t-shirtar jag beställde från forever21. Sjuuuukt snygga. Snyggare i verkligheten. Får se om jag orkar ta bild.. Förmodligen inte.

Idjoo!

Välkommen Mrs.Doubtfire

Jag har nyss tittat på den filmen och den är sååå underbar, jag har alltid älskat den. När jag ser den nu tänker jag på min barndom. Jag kommer ihåg att vi hade den inspelad på video och jag har sett den minst 50ggr. Jag tänker på min familj, hur vi var när jag var liten. Vilket gör mig lite ledsen när jag ser den ändå..


Korsetter

Jag har lyckats skaffa mig två korsetter på två dagar. En köpte jag på hm, tyckte den va sådär men jag köpte den iaf sen fick jag en av en kompis från jobbet, Tijana. Den va skiiit fin. Hope someone will be happy ;).
Jag och Anthony beställde solbrillor från saltopeppar.se förra veckan. Jag beställde ett par vita shutter shades och han också plus att par aviators. Sen har jag även fått mina två t-shirtar jag beställde från forever21. Men min syster har dom nu så jag har dom inte här.. samma med mina brillor, Anthony har dom men jag får dom kanske på måndag.

Och på tal om måndag så kommer Amat hem då =D. Fick sms av han förut. Hans telefon är ju cp så den funkar typ inte. jag har inte hört någe från han sen dom åkte till Spanien så gissa om jag blev glad. Blev nästan tårögd, SÅ glad blev jag.
Dom spelar final mot Tyskland imorn yeeeey. GO SVERIGE!!


En upplevelse.

Idag på jobbet fick jag se det vidrigaste jag sett i mitt liv. Pga tystnadsplikt så kan jag ju inte säga vad men det var iaf ett sår och jag visste inte om jag skulle gråta, spy eller svimma. Disgusting!

De känns som mitt liv bara står till. Alla i min omgivning har saker på gång. Och på tal om det, grattis syster Therése! Örebro verkar nice..
Den här sommaren blev inte alls som jag tänkt mig..

FOLK! Sluta bry er om andra människor och sluta tro att allt handlar om er och att folk vill va som er. Jag skämms över er. Kom ner på jorden och GET A LIFE!!

Jag vet att jag tjatar, men saknar Amat riiiiktigt mycket nu. Har typ inte träffat han på en månad. Men jag tror att han kommer hem på måndag så jag håller ut.

So you think you can dance

Har tittat på två avsnitt av So you think you can dance nu. Måste bara säga att jag älskar Marys skratt. Helt galet och man börjar garva med henne. Jag vill också kunna dansa! Teach me?

JOBB!!

Idag började jag jobba halv 8 och skulle sluta halv 3. SKULLE ha slutat, men då kommer Birgitta och frågar om jag kan gå till halv 10 ikväll. Ja jo de kan jag väl sa jag. Så jag fick jobba kväll med en till vikare och varken jag eller han är speciellt vana på den där avdelningen och båda hade bara jobbat en kväll var där. Jaja hur som helst så gick det väl bra men jag är bra trött nu iaf.

Jag tycker att Amat kan ta och hemma hem nu. Men jag får väl följa hans resa på deras blogg, för någon person som är intresserad så är bloggen www.juniorlandslaget.blogg.se. Ganska rolig blogg faktiskt.

Peaches

Jag har börjat äta konserverade persikohalvor. Sååå underbart gott! Tänkte bara säga det, men tyvär är det ganska dyrt.
När jag hör ordet Peach så tänker jag på serien O.C för att den franska snubben som Taylor gifter sig med kallar henne för Peaches. Onödig info bara.

Jag har alltid funderat på varför man döper om vissa filmer från engelska till svenska? Bara för att dom säljs i sverige behöver man väl inte byta namn på dom?
För att börja med att nämna the notebook - dagboken, som jag skrev om sist. 
Och för att nämna några andra ;
Maid in manhattan - Kärleken checkar in
The longest yard - Benknäckargänget
The pursuit of happiness - Jakten på lycka
.
Och något som är ännu konstigare är att dom flesta översätts jätte konstigt. Kan någon berätta för mig varför?

Igår var jag nere vid badet och sola en stund.. Men någe vidare brun vet jag inte om jag blev. Jag hatar att bara ligga still så jag tog lite sommriga bilder =).

SolstolVolleyboll tuneringVattnet
GräsMan måste sola ryggen lite också, Jag är nästan vit på baksidan. Ursäkta min rumpa.Kiss me Loveeer!

The notebook

Här om dagen så köpte jag filmen the notebook eller dagboken som den heter här i Sverige. Jag har hört folk tjatat om den där filmen plus att dom nämner den o olika filmer och serier också. Hur som helst så tyckte jag inte att den var SÅ bra, visst den var bra men jag stör mig på att hon i filmen betér sig inte som en dement person gör. Det där tycker jag att dom kunde gjort mycket bättre.

Idag pratade jag med Amat för sista gången innan han gick på planet till Spanien. Han ska spela EM med juniorlandslaget. And he is kicking ass! Saknar han bara.

Jobbade idag. Och jag blev dubbelbokad med en annan (som tydligen typ är släkt med Amat) så vi var en för mycket plus att vi hade tre tomma rum. Så man har känt sig ganska överflödig idag.


Solen?

Idag fick jag sluta en timme tidigare från jobbet. Jätte skönt =). Så jag skyndade mig hem för att byta om och ta bilen ner till badet. Men typiskt så går solen i moln när jag kommer dit. Och de konstiga var att de bara var ett jätte stort moln precis över oss. Så vi satt och vänta och vänta men den kom aldrig riktigt fram ordentligt. Otur har man ibland..

Nu har man fått veta om man kom in på högskolan eller inte. Och jag kom inte in på någon av dom två jag sökte. Jag var tydligen obehörig i båda.. Konstigt. Men jag var ju inte så förberedd när jag sökte heller men man blir ju lite besviken ändå. Även fast jag hade förväntat mig att inte komma in. Well well, life goes on I guess.


Eeeey

Idag när jag vakna såg jag att de var strålande sol ute! Så jag slängde på mig lite kläder och åkte ner till mälarbadet för att sola. Och vilket sammanträffande att min syster, hennes pojkvän och deras barn André var där också. När jag solat en liten stund ringer Anthony och frågar om jag vill komma in till stan och följa med när han handlar kläder. Visst sa jag och åkte dit. Som vanligt när jag åker dit får jag alltid vänta MINST en halv timme på den jag ska träffa så jag gick runt lite själv och då träffade jag Janick  när jag stog och vänta på Anthony och Robel så de va tur att jag hade sällskap.
Vi hade kul iaf, Anthony dansa fram på gatorna och Robel gick och tackla massa människor (inte med meningen). Killen på nyöppna tshirtstore i SOUK ragga på Robel också haha.

Anthony tittar på vad?Robel med sin jätte jätte goda smoothieRobels nya kalsonger =P
Posare!Haha vilka muppar
Whuuut?!Jag och Robel. Ugly people!

Fleeeen

I torsdags kväll åkte jag till Flen och kom hem igår. Jag överraskade pappa och Hany. Pappa såg ut som att han sett ett spöke och Hany bara skrek haha. Så de va en bra överraskning =). Det var riktigt skönt att va "hemma". De spelar ju ingen roll vart man än flyttar, Flen kommer alltid va hemma för mig. Vi har mest tagit det lugnt, jag har varit lite med pappa, vi har vart hos Mirnes på kvällarna, träffat Gurra G, bakat pizza, Hany har snaggat sin lillebror (katastrof), Jag har grillat hos mormor och varit hemma hos Hany.
Nu kommer det säkert va folk som klagar på att jag inte har sagt någe eller hälsat på. Men de är inte så lätt att hinna med. Tågen går även åt två håll så..
Vad är de för tråkigt väder? Jag somnade till att det regna och vakna till att det regna. Ska jobba kväll idag, lika bra att man jobbar när det är SKIT väder.
Saknar Amat, han kommer inte komma hem förens 21 Juli, hoppas att det går bra för han iaf =).

Det hade varit bra om hon hittat munstycket INNAN hon börjadeWinta och JanickJag äter glass =)
Mirnes leker med slangen..? =PMy old neighborhood =DHany och Mirnes. Just married... =D
Gurra GJag är inte så duktig på att balansera.Men Gurra G är desto bättre.. Han klarade att gå heeela vägen!
Mormor och pappa =)Janick, Hany och Winta hos MirnesMirnes och galgen
Hany - pizzabagarn!Sweet as brown sugar =)Jag vilar lite
HaruuuuunHashim!

Wedins

Idag har jag jobbat från halv 8 till halv 3. Någe positivt med mitt jobb är att man inte jobbar så långa dagar, men å andra sidan blir de mindre timmar. Hur som helst så gick jag hem efter jobbet sen tog jag bilen ner på stan eftersom att bussarna strejkar. Jag ville kolla in rean lite men eftersom att jag måste spara pengar så vågade jag inte titta så mycket =P. Jag köpte iaf två par skor och en väska från wedins. Dom har 3 betala för 2 så de va helt okej.
Jag måste ut och springa sen, min kropp har typ blivit helt slapp bara för att jag knappt tränar längre. Blääää

RSS 2.0