Nervös

Yes, åker till London imorn och är nervös. Behöver verkligen sova nu men jag fastnade med att titta på gamla bilder från Hong Kong. Längtar verkligen tillbaka men man såg ju verkligen ut som craaaap där... Ända tills jag klippte mig och då blev jag fräsch ;P.



Hejdå Sverige i några dagar.

Oh great

Yeeey jag har till och med ätit två semlor idag.




You're over me..
When were you....... under me?.
Vänner, man måste bara älska det.

Fettisdagen

Yepp idag är det nog min favoritdag! Man får äta semlor :D. Tyvär så kan jag ju inte göra det för jag jobbar :(. Men jag älskar semlor yummi!!! Jag minns semlorna som mormor brukade baka, sjukt goda. Och sen under Mars månad när det var hockeyns dag så brukade dom sälja "hockeybullar" i ishallen i Flen. För er som inte vet vad det är så är de i princip samma sak som en semla fast det är vaniljgrädde.

London närmar sig med stormsteg och jag HATAR ATT PACKA!!!!!


Jag försvinner

Jag har inte tränat på drygt en månad nu och min kropp håller på och försvinna. Min rumpa och mina lår har försvunnit så mina jeans bara blider ner. Ingen vacker syn.

Känner mig lite smått stressad just nu. Jobb idag, måndag, tisdag och onsdag. på onsdag ska jag även titta på en lägenhet med pappa och sedan bär vi av till Flen. På fredag är det London som gäller WOOOHOO!! :D

I'm back

Yepp, för er som undrar så har jag varit i en liten håla kallad Färgelanda och hälsat på Rigo. Var där i nästan en vecka, därav bristen på inlägg men jag tro ingen har dött ändå.
Vi har inte gjort så mycket, haft mysigt, ätit korv, tränat lite och bara tagit det lugnt. Sjukt kul har jag haft iaf! Skönt att komma bort från storstaden ibland :P. Det var jobbigt att kliva på tåget igår men vi ses om en månad baby :).







Hello cutie!!!








Life

Två fina dagar med två fina vänner.. igår var jag med Gideon, vi gick på jakt efter en sak :). sen åt vi, satt i kulturhuset och titta ut på alla "kemiska klumpar" som han kallar oss människor för, gick i gamla stan och bara hade skoj. Vi var inne i en afro salong, skit kul, det kändes som i filmen The barbershop :P.

Idag träffa jag Tora i stan, vi gick runt och titta lite, köpte en present till henne och sen gick vi hem till henne.
Eftersom att jag åker till Rigo i helgen så är jag borta när hon fyller år så vi firade lite med glass och choklad tills vi mådde illa :P.
Det är sånna här dagar jag lever för :).




Sorry för bilderna Tora :D

Stupiiid

Ibland undrar jag om man klarar av att träffa någon utan att spela ett spel, som "the game".
Tankarna snurrar som en propeller på mig och jag tror att jag gör allt svårt för mig själv istället för at njuta av det och ta det som det kommer. Jag har alltid varit så som jag är, osäker, Men det är väl inget fel med att va försiktig och lite fundersam. Men som i mitt fall, alldeles för mycket fundersam. Jaja det är nog dags att bara ta det som det kommer.

It's strange how people surprise you sometimes..

Oh god I'm pooooor

Jag var hos doktorn igår och hon skrev ut symbicort till mig, som är en astma medicin. Får väl se om det hjälper.
Jag hatar att göra av med jätte mycket pengar på bara en dag. Igår fick jag först betala för läkarbesöket, medicinen som INTE var billig, en Ipod (nyaste nano) och ett nytt SL kort. Det är hårt att vara vuxen.

Rigo - Så vaknde jag och sjöng för mig själv "what a wonderful wooorld".
That guy is just wack sometimes ;)


Knästrumpor?

Katrineholm, knästrumpornas stad..

Har varit i Flen i helgen. Åkte dit i fredags, träffa Janick och Yasin i skolan. Mycket trevligt må jag säga. Gick hem till pappa och tittade på Heroes. Har fastnat heeeelt för den serien nu asså. Pappa hade en kines kompis hemma och dom roade sig med att lyssna på en kinesisk låt om hår så dom satt där och skratta och jag fatta NADA.
Lördagen så var jag och pappa hos mormor och fika lite och på kvällen åkte jag till Katrineholm, först till Elie en liten stund, skit länge sen man träffa han så de va skoj :). Efter de hämta jag upp Jasmina så åkte vi hem till Thomas.. Tror han hette så. Ingen speciell kväll och jag mådde inte så bra, hosta som en tok så jag åkte hem ganska tidigt. Men vad är grejen med knästrumporna? Typ varannan tjej inne på statt hade knästrumpor.

Söndagen så umgicks jag med pappi och min syster. De roligaste under helgen var när Thess och jag gick ner till förrådet för att leta efter några böcker. Hittade otroligt roliga saker. Sister love is the best.

Pratade jätte länge med Rigo i telefon igår. Så sjukt jobbigt att ha han så långt bort. Men snart baby :)



Gås jävel (skoja)

RSS 2.0