Victoria Secret

Sitter och tittar på Victoria Secrets underkläder och skor. Heeeelt underbart vackra!! Why god why?

       

       

Om nu någon vill göra mig lycklig så vet ni hur =D.
Oj vilka kroppar...

Tandläkaren.

Jaha idag så var man hos tandläkarn. Något av sakerna som jag verkligen hatar och det är jag nog inte ensam om. Jag skulle iaf laga ett hål och flourlacka. Så som vanligt sitter man med 70miljoner grejer i munnen och dom 2 som höll på och laga hålet pratade om vad dom skulle göra på julen så den ena sa att hon skulle åka till Järpen så jag skulle försöka va lite trevlig och berätta att mina kusiner bodde där förut. Helt ointressant egentligen. Först tyckte hon att jag sa att jag hade ont i kinden sen tyckte hon att jag sa att det var inte så långt från Finland, tillslut förstog dom vad jag sa och alla fick sig ett gott skratt.. Jaja ibland får man ju bjuda på sig själv.. Även om det är hos tandläkarn.

Annars idag har jag pluggat lite trafikteori. Det är ju såååå tråkigt och de känns inte som att jag kan någonting.
Vi skulle ha haft träning idag men tydligen så var den inställd så jag träffade Alban en stund istället.
Match mot Gnesta imorn vi får se hur det går, vi vann med 9-2 sist.

Helgen

Jag tänkte berätta lite om helgen. I fredags jobbade jag till fyra sen åkte jag in till Katrineholm och gick till Fredrik. Vi käka och gjorde oss lite fina sen gick vi hem till Anders. Jag plus 6 killar kändes ju lite lisådär, men dom är väldigt trevliga och dom säger lite dumma saker när dom börjar bli lite onyktra. Bara så ni vet så satt Stoffe iaf långst bak i bussen och Jens är från Poland. Något av intren skämt men vi hade kul åt det iaf.
Efter ett tag så kom Sandra och Elin och vid 11 gick vi ner på stan. Det var länge sen jag garva så mycket som när Anders halka på vägen dit. Först står han och trampar och sen viftar han till armen så han slår till huset och kommer upp på fötter igen. Rätt snyggt gjort. Andreas följde med in på Starlaight också.. Och ni som känner han kan tänka er hur han ser ut. En rolig kväll må jag säga.
Jag sov över hos Fredrik och igår så hade vi match. Åkte till Nyköping med familjen Haugland. Vi hade match mot obesegrade västerhaninge och vann med 4-2. Det var ju inte så konstigt eftersom att dom bara va 8 spelare. Dom hade 2 som spelade konstant hela matchen, de kan man ju kalla kämpaglöd?

När jag kom hem va jag med Hany och Mirner en liten stund men sen hem och söva för att jag jobba från kvart i sju till fyra idag.


Nu ska jag ringa Hany igen och se om hon vill svara. Tack och hej.


 

(Bilderna är inte från kvällen)


Konstig dag.

Det här har vart en minst sagt konstig och tråkig dag. Har verkligen inte gjort någonting. Jag har suttit och tittat på O.C och försökt plugga till teoriprovet men de är såååå tråkigt. Runt 2 tiden så kände jag att jag började bli lite hungrig så jag tänkte att jag skulle prova en sån där varma koppen soppa. För det första fick jag det kokheta vattnet över min vänster hand och för det andra så smakade det låååångt från gott så det blev inte många skedar från det inte, istället åt jag en apeslin. Alldeles nyligen så gick jag till Ica för att köpa mer apelsiner och en Karins lasange (hur gott som helst). På vägen dit och hem så fick jag se några märkliga saker och som inte alls är typiskt för Flen. Först en kvinna som säkert trodde hon var i Afrika för hon bar sin Ica påse på huvudet, något liknande som dom fattiga människorna i afrika bär vatten. Sen en annan kvinna som så gott som blev ihopklämd av dörrarna på coop, det var knappt så jag kunde hålla mig för skratt. Och slutligen en man som ställde sig och kissa helt öppet. Han var förmodligen en alkis men ändå. Flen är en konstig stad and I can't wait to get out of here.

Jag träffade även Mattias skoog vilket var väldigt kul, en väldigt kort pratstund blev det men det var skoj.
Någe vettigt ska jag ju göra idag iaf och det är att åka till Nyköping och träna.
Tack och hej.

Kaffe med en touch av stearin

Igår fyllde mamma 47 år. Grattis! =) Vi hade lite besök och mormor drack kaffe med stearin vilket var lite kul. Jessica och världens bästaste systersson Kevin var här också.

Idag har jag vart hos sjukgymnasten och haft körlektion. Var kanske inte så jätte kul att köra landsvägskörning i mörker och när det var dimmit men de gick ändå =P.


Efter det bar det iväg till Nyköping för att träna hockey. Det gick väl rätt bra och vi hade rätt kul med Frida innan träningen. Hon lärde sig lite nya ord och Arwid kanske kom över sin "fobi" att kunna säga petting =P. Haha hon blev knallröd när hon skulle säga ordet. Knas =)

Jag har bestämt mig för att försöka lära mig lite kinesiska.. Än så länge kan jag bara några ord men jag får mycket hjälp av Micke =).
Så att då återstår det att säga "Chou tao" (Godnatt) =D

 


Hong kong, Here I come!

Det är väldigt mycket gnäll på mig och mina ljumskar men aldrig kan man få en lugn stund! Har tränat måndag och tisdag men det verkar inte va på bättringvägen alls nu snarare tvärtom. Det enda jag vill är att få spela lite hockey, är de för mycket begärt? Tydligen så är det så.

Helt sjukt hur mycket jag längtar till 18decemer nu. Jag känner bara hur Hong kong väntar på mig och hur kul ska det inte bli att få umgås med pappa, Therese och Adlen? Kunde inte bli bättre.

Idag står "vikaredagen" på chemat. Alla vikarier ska träffas och äta och ha någon föreläsning om demensjukdomar. Är väl inte så tokigt inte. Efter det kanske va med Gurra G en stund.

Sooooo beautiful!


Somalie - mackor

Idag har jag jobbat och vart med Hany. Vi åt Somalie-mackor och bara så ni vet så kan det va det godaste som finns! Det är nybakat bröd som Hany's mamma har gjort och på det har man apelsin marmelad, jordgubbssylt och ost och till det dricker man te som Hany gör. Såååå mumsigt.

Jag och Hany har kommit på att vi är Flens Rush hour haha. Hon är Chris Tucker och jag Jackie Chan niiiiice.


Nhl Griffins.

Idag hade vi match mot Peking Pumas men jag fick följa matchen från läktarn. Skit bra match och jag skulle så gärna velat vara med och spela. Men förhoppningsvis får jag vara med nästa helg mot Tullinge. Vi vann iaf med 3-2 och siffrorna berättar ingenting om matchen. Vi förde hela matchen men hade ingen utdelning skotten var 20-4 så det säger ju det mesta. Jätte kul att Emma Dahlin var och titta, kul och se tösen efter säkert ett år och att vi fick pratas vid lite också =).

Idag vaknade jag med någon form av nackspärr. Inte riktigt men ont gör de när jag rör på huvudet så man får väl hoppas att det gått över tills imorn eftersom att jag jobbar 6.45-16.00.
Nu är det dags för övningarna. Puh!


Gurra G

Kom precis hem från Gustav. Vi har käkat pizza och tittat på pirates of the carabean 3. Den var bra fast väldigt lång måste jag säga. Sen följde han mig hem en bit i snövädret. På vägen hade vi jätte kul tyckte jag haha, vi lekte lite i snön, gick roliga/konstiga fotsteg. Mysigt med snö men det som är nu kommer väl att smälta bort sättså snart.

Match mot Peking Pumas imorn. Det blir att sitta på läktarn men det ska nog gå bra ändå. Go Griffins!

Cissi

Idag har jag vart i storstan Katrineholm och träffat vännen Cissi. Jätte kul måste jag säga för det var länge sen vi träffades bara hon och jag. Först tog vi en fika på sultans och efter det gick vi runt lite på stan och vi hyrde även en film. Haha vi tänkte att vi skulle vara riktigt tjejiga så vi hyrde någe form av fjortisfilm, nämligen den där med Paris Hilton. Pledge this eller någe sånt, inte mycket och se. Sen käka vi och tittade på Djävulen bär prada, lite bättre.

Jag har också kommit på idag att jag behöver en flört men jag tror nog att jag har gått och blivit kräsen på senare dar eller så är det bara så att ingen har dykt upp. Gärna någon form av latino eller en mörkhyad? Kanske skulle va nåt. Orkar väl inte direkt anstränga mig men säg gärna till om du känner dig träffad.

Äckligt väder! Nog för att jag tycker om snö men inte slask blask. Så jag får sitta och tråna efter Hong kong =D.

Ljumskar.

Dom är på bättringsvägen nu! Var hos sjukgymnasten idag och på måndag får jag vara med och pröva åka skridskor, JIPPI!! fick nya övningar, puh! Det värsta är att jag ska göra typ 140 skridskohopp. Men då blir ju låren starka och rumpan fin =P. Har också bokat teoriprovet idag. Usch nu gäller det att plugga!

Imorn ska jag va med Cissi och det var länge sen må jag säga =).


Smått och gott.

Tänkte berätta lite om vad jag har gjort som senaste dagarna.. I fredags så var jag och mitt kära hockey lag hos Snider (våran tränare) och hade lite skoj. Grävde med grävskopa, sköt lerduvor och diverse saker. en övernattning också. Och på lördagen så skulle vi ha ett gympa pass med Helena men eftersom att jag inte får belasta min ljumske överhuvudtaget så fick inte jag vara med. Vi hade också lite roliga lekar och det fick jag va med på, bla irlänsk julafton, oj så snurrigt det var. Vi åkte hem därifrån vid 11. Sen åkte jag hem och sov eftersom att dom lite yngre spelarna i laget var uppe och skrek hela natten så man inte kunde sova.
Framåt kvällen åt vi hos mormor och sen hem och sov för att idag skulle jag jobba.
För en gångs skull fick jag jobba på vån 3. Delad tur usch.
Mamma har haft lite besök. Bla av campogianis. Trevligt att prata med dom och Sergio tog fram ett klipp från Youtube om Riccardo. Jätte sorgligt, sådär sorgligt så man inte ens vill tänka på det. Men sen blev det lite roligare när han ville göra matlåda till mig tills imorn =P. En av Sthlms kändaste kockar ställer sig och gör matlåda till mig haha, lite små full var han också men vi får se imorn hur det smakar.

Nu ska jag gå och sova, upp och jobba 7 imorn.

RSS 2.0