Oh crap!

Det är verkligen svårt att mäta sig med vissa människor. Makes you feel worthless!

jag har sjukt tråkigt just nu. sitter och tittar på Cartoon network och orkar inte byta kanal. Kevin har varit här och tagit över min TV. Och på tal om Kevin (systers son) så ska han ha en halloween middag på söndag. Och han ska bjuda flera personer sen får vi se vilka som vill komma och han ska bjuda på grönskaer och dip. Låter som en höjdar middag. Som sagt så har jag match så jag antar att jag missar den. nej nu måste jag lägga mig. My back is KILLING ME!!!

Jag efterlyser efter min Hany bun! Som vanligt är det omöjligt att få tag på kvinnan!



Fairytale

Jobb och träning idag. Det kändes skit bra på träningen men de tråkiga är bara att de är ingen som mäker sånt man gör bra, bara sånt man gör mindre bra. aja får väl hoppas att det tar sig. Det blir mycket hockey i helgen. Imorn är de match mot Ormsta, lördag träning och söndag match mot Hässelby Kälvesta. Vi ska tydligen ha en hel femma med från dam1an imorn. de vore ju kul om vi kunde vinna en match utan dom.

Jag titta nyss på Gossip girl. Så sjukt bra så de finns inte! Ed Westwick har så sjukt sexiga läppar.
The problem with fairytales is that they set a girl up for disapointment, in real life, the prince goes of with the wrong princess.

Soooo true!!

Guuuurra G!

Igår var Gurra G och hälsa på i storstan. han skulle köpa lite grejer till jobbet som liftvakt. Så vi sprang runt lite på stan, åt mat och skoja. Kul att träffa han igen för de va sjukt länge sen. Hur som helst så lyckades han köpa allt han skulle ha sen åkte han hem vid 6 tiden. då mötte jag upp Gideon och vi gick och fika med Sabine på cozy. Mysigt och trevligt.

har inte mycket mer att säga för nu ska jag pysa iväg till jobbet. Usch!



Congraaaats!!

Igår var vi ute och firade Hany. Tror att vi hade roligare på förfesten hemma hos Hany än på klubben. Jag mötte upp Gideon sen åkte vi till Hany, vi köpte lite bullar och choklad och Gideon köpte mjölk (?).
så småningom droppade det in lite människor och vi körde twister, drack och hade kul. Lite senare gick vi till DemBow på Mango bar.. Som vanligt. Dansade och hade skoj. så såg kvällen ut ungefär.

So so SOOO confused!


















Bästa bilden under kvällen!


Och bästa kommentaren under kvällen kom från Ayanda:
Now kiss my feet and lick my pussy!!

Större garderob tack!

Håller på och fixar och donar lite inför morgondagen och min garderob är för liten! Många av mina nära vänner vet att jag har en svaghet för underkläder. Älskar att köpa underkläder i alla möjliga färger men jag har så mycket nu så jag vet inte när jag ska använda allt. inte precis som att man har någon att visa dom för. Men hur som helst är det en liten passion jag har som tar för stor plats. jag såg även att Tora hade köpt ett set som jag har suktat efter.. Men men sånt är liver när man handlar på HM :).


Vill ha! Victoria Secrets. Yummi.

Knas.

Varför börjar dom ta fram julgrejer och shit i affärerna nu? och dom börjar göra reklam för julbord och grejer.
För någon vecka sen hörde jag på radion när dom prata om det, typ "kom och ät kinesiskt julbord då och då bla bla bla". Då säger dom "vad har vårrullar med tomten att göra? Tomten åt prinskorv!!". Torr som jag är så tyckte jag att de va lite kul. Men det är sant ju. Jag har det rätt bra ändå, jag har the best from two worlds. Jag ääälskar pappas mat, han lagar den absolut godaste kina maten man kan få tag på och jag älskar mammas potatismos och frukost korv med tomat och ost. Och på julen måste man ju äta tomtegröt (som jag alltid gör, gräver efter madeln), prinskorv, köttbullar, rödbetssallad och jansson. det är en riktig jul!!

Sitter och tittar på vänner och pratar med Lobe i skype nu. Vilket liv man har :P. Jag var nyss ute oc körde lite med teknik kula, någe vettigt måste man ju göra.




What to do ?

So confused with everything.

Jag var hos en studievägledare idag. Så mycket klokare vet jag inte om jag blev men någe nytta var det nog. Lite mer koll har jag väl. Annars har jag inte gjort ett skit idag, funderar över saker och ting och jag behöver nog städa.

jag har inget kul att skriva egentligen


Suuuuperstaaaar

Min superstar vän JayC sitter och sjunger för mig i Skype hihi. Private show y'all! HAHA


Leker

I brist på annat att göra så satt jag och lekte med lite bilder.
Skit trött nu för jag har jobbar från 7 imorse till 9 ikväll. Well well, need the money.

   


Ironic

Vad tänker han med? Jag förstår ingenting iaf.
Jag känner mig heeeelt deprimerad nu och jag vet inte varför.. Eller jo jag vet varför men de är onödigt.
Aja jobba dubbelpass imorn från 7-9 blääääää.



Detta köpte jag igår. Jag hatar mössor för jag ser ut som ett ollon. På bilden försöker jag se söt ut men jag ser ut som en uppstoppad pumpa, men jag försöker så gott jag kan iaf :(

Please, don't let me...

..be a part of it. Becuse if I am, I want it ALL and I can't have it.

I believe this is heaven

Jag drömmer så konstiga grejer nu för tiden. Inatt så kändes det som att jag bara halv sov hela natten och det enda jag drömde var att jag stog och vänta på tunnelbanan i Kista. Förmodligen för att jag och Hany var där igår men ändå.
Jag köpte en lila sjal igår iaf :).
På kvällen var vi hos Tora och åt chips och prata massa skit.


I just want that first kiss agian.


Liten värld

I fredags var de utgång.Jag och Hany var hemma hos henne och drack och åt lite sen åkte vi hem till Tora och drack lite till sen var jag boooorta. Har nog aldrig varit så full.. Vill inte låta som en fjortis men då var de. Hany fick hjälpa mig på med skorna och grejer. jaja jag bjuder på den. När vi hade varit där drog vi till Mango och dansa och hade jätte kul.
Vi kom hem till Hany igen vid 4 och då va vi feeeett hungriga så vi stekta ägg :).

igår gjore jag absolut ingenting. idag spelade jag match mot Kalhäll, förlorade med 4-2. Sjukt dålig match och Erik skrek på oss så att alla i ishallen hörde. Förmodligen inte sista gången heller..









Orka inte lägga upp så många.

blinded by the white light

Spök säsong. Lämna mig ifred!

Min chef fråga idag om jag ville gå 75% i november och sjääälvklart vill jag de. Skönt att ha ett fast chema även fast de bara är en månad.
På fredag blir de DemBow yeeey :). Imorn ska Hany sova hos mig så vi ska mysa riktigt ordentligt och prata huuuur mycket skit som helst. Det var länge sen vi gjorde. Lagfoto ska vi ta imon också höhö.


Take time to realize

I lördags fyllde papptratt år så han, Kevin, jag, Jessica och André åkte till Örebro och hälsa på Therese. Resan dit och hem var sjuuukt jobbig. Jag, Jessica och André åkte härifrån Södertälje så vi sitter och åker och åker också säger Jessica "borde vi inte börja närma oss snart?". Njaaa inte än tror jag, sa jag. så kommer de en skylt som de står Örebro 9.4 på. Whaaaat theee?! De är 10 mil kvar! De kändes som att vi hade kört en hel dag när vi kommit fram.
Vi hade mysigt under dagen iaf. Vi spelade lite monopol och sen var vi och åt på en kinesisk resturang. Pappa pratade typ med alla som jobbade där :P.

Igår på dagen så var jag i Stockholm och träffa Gideon. Vi lämnade tillbaka min mp3 som inte funkar längre så nu måste jag jaga efter en ny :/. Vi åt buffé och sen gick vi lite i Gamla stan.
Igår kväll hade vi match mot pojkarna. Förlorade med 6-2 men jag lyckades iaf peta in vårat första mål.





Myser

Sitter här i min säng och tittar på en officer och gentleman och myser lite. Konstigt nog är jag inte ett dugg trött men jag har ont i heeeela kroppen.

Kvällen spenderade jag i storstaden. Var först på bio med Gideon, Lobe och JayC sen gick vi och åt och sen åkte vi till Nivå22. Prata lite och mingla lite sen hade vi lite Louise och Gideon time. Prata igenom våra problem :P.

Ja men blir ju bra sugen när man tittar på den här filmen :P.


Bjuder på en sjuuukt rolig bild på Gideon haha


Och även en bild från förra säsongen på Griffins. Kan ni hitta mig? :P

Höst

Jag tog lite höstbilder på vägen hem från jobbet hihi.














Addicted

Jag måste bara säga att jag äääälskar choklad. Min allra allra största svaghet! och ändå är jag inte i närheten av att äta så stora mängder choklad som min vän Tora gör. Den människan skulle säkert kunna leva på choklad om hon fick. Men de är ju så underbart gott. GE MIG CHOKLAD!!!

Träningsmatch mot Kalhäll på fredag! Yeeey :D


miserable

Mitt liv känns tråkigt. Jag behöver något eller någon.. Tråkigt nog. En farbror på jobbet frågade om jag inte hade någon fästman och jag sa "njaae jag håller mig ifrån dom", vilket inte riktigt är sant, de är mer dom som håller sig från mig. Men han var ju snäll och sa "du kan få låna mig annars om du vill".

Hockeyn går väl inte så jätte bra. Har aldrig riktigt känt mig osäker när de gäller hockeyn, vilket jag gör rätt ofta annars, men på sista tiden har jag känt mig jätte osäker. Och det är inte alls bra för jag spelar mycket sämre. Skärpning!

Nu ska jag ta mig en tupplur och sen är de träning.


RSS 2.0