Gaaaah !!!

Jag blir heeelt gaaalen på människor som inte kan planera saker !

Kom precis hem från jobbet och idag hade jag typ iiiingenting och göra. Dom va snälla mot mig och gav mig alla lätta men det är inte kul och bara sitta och glo.

Andningstest och träning ikväll. det var länge sen. Och idag är det inte vilken dag som helst heller. Utan min älskade lilla stora syster fyller hela 22år. CONGRATZ!


Baaaad

Jag är riktigt dålig på att skriva i bloggen vilket det finns en anledning till. Vi har fortfarande inte internet hemma.

Det har inte hänt så jätte mycket dom senaste dagarna. Jag har börjat på mitt nya jobb och vi får helt enkelt så hur det går med det. Jag lär nog va rätt förvirrad i början but I will get there.

Rigo kommer förhoppningsvis hem på torsdag.. Och det håller jag tummarna för :). Har inget intressant att skriva så jag skriver inget mer. Vill bara att folk ska veta att jag lever.

Life

Ni har vi flyttar och börjar installera oss i nya lägenheten, lite trångt men det får duga.
Vi har inte fått internet än så jag har skit tråkigt på dagarna, snacka om att ha onödiga behov.. egentligen.

Är i Flen just nu hos min käre far. Var på begravning för första gången i mitt liv idag, hoppas verkligen inte att jag får gå på många. Men det kändes okej.
Kusiner, moster och mosters man är på besök och det känns jätte kul, väcker gamla underbara minnen. Skönt att få umgås med familjen.

RSS 2.0