Grey's anatomy

Den bästa serien som har gjorts! Så jobbigt att man måste sitta och vänta en hel vecka på nästa avsnitt. Nästa box kommer ut 5e december och de är ju ett tag kvar =/.

Idag fick jag in en garderob i mitt rum så nu är de lite bättre ordning iaf. Dom skulle förmodligen lägga golv imorn. Men jag vill ha en toalett !!

Jobb imorn så de är väl lika bra att gå och lägga sig nu.
God natt.

Nyköping Griffins

Nu kan man väl officiellt säga att man är en Nyköpings spelare. Känns lite konstigt men på träningen kändes de riktigt bra. Lag kamraterna är as sköna och vi verkar fungera bra som ett lag. Men de kanske är lite för tidigt att säga. Min kondition är då inte vad den en gång har varit så den behövs verkligen förbättras. Annars är jag jätte nöjd.

Har idag också bokat första körlektionen. Så nu är de bäst att se upp alla som är ute på vägarna!

Usch jag är en hemsk människa! Jag skäms ögonen ur mig.

Mitt hus

Just nu har jag varken kök, badrum eller golv i lägenheten. Smutsigt som tusan är de också. Renoveringen ska va klar nu på fredag och de tvivlar jag på att dom kommer hinna. Men man vet ju aldrig, jag har aldrig byggt någe i hela mitt liv så jag vet ju inte hur lång tid allt tar. Hoppas att de går fort bara.

Känns som att jag har så mycket och tänka på men kommer inte fram till någe. Högskola verkar inte bli av nu snart eftersom att de inte alls är många som tar in på våren. Och sen är ju frågan vad man vill gå och om man kommer in.
Mina föräldrar dyker upp i mina tankar ganska mycket nu för tiden. Tydligen så har jag inte kommit över de helt. Men de är nog de praktiska som känns jobbigt. Om man tex skulle tänka på att de faktiskt är jul snart. Vad händer då?
Min tatuering. Göra eller inte? Vart ska den va? Vill jag ha någe annat? Mycket frågor runt de och jag verkar inte komma fram till mycket.
Mina vänner träffar jag inte alls så ofta som jag skulle vilja. Och jag vill mer än gärna lära känna nytt folk. Jag vill härifrån!
Hockeyn. Vi har inget lag längre så man kanske blir en Nyköpings spelare istället. Och hur ska man hinna...
Och jobbet har man alltid tankarna på.

Mycket frågot och väldigt få svar. Men de kommer väl med tiden bara man har lite tålamod. Men tråkigt nog har tålamod aldrig riktigt vart min starka sida.

image106

Stomp the yard

Såg jag igår för första gången. Jag vet, lite efter men sån är jag ibland. Heeelt underbar film. Allt jag har att säga.

Imorn är jag ledig, woho! Får se vad som hittas på. Skulle ju vara skönt att göra absolut ingenting eftersom att jag har jobbat så mycket nu. Men  men.

Vissa har sina prioriteringar på väldigt konstiga ställen.. Förstår inte hur du tänker.

It's strange



I just don't know what to do.



Jobb

Nu har jag jobbat 8 dagar i sträck. De känns verkligen i kroppen.. Vad är de för jobb man har egentligen? Idag började jag skola in mig på våning 1.. får väl se hur de går, väldigt annorlunda var de iaf.

Jag hörde någe idag som jag tyckte var bra.. "Vi vill alla att kärleken ska komma till oss, men ändå har vi krav på Hur den ska komma". De är rätt konstigt egentligen, man jagar alltid efter fel person. En person ska inte visa för mycket att den tycker om någon för då blir man avtänd. Varför egentligen? Borde man inte tycka om någon som är snäll och gullig mot en? Nej nej, så lätt är de inte.. Man ska jaga efter dom som inte vill ha en. De är väl spänningen och jakten som lockar. Men om man vill att kärleken ska komma så borde man ha en bredare syn på det hela.
Kärleken är svår.
Just nu orkar jag inte bry mig om den. Jag vill ha den men jag orkar inte anstränga mig för att hitta den. The mountain have to come to me.

Nu citerar jag bert;
Killekill i maggropen, nu stänger jag dagboken.

Jasmina

Blir 19 år idag =D. Grattis stumpan! Hoppas du får en jätte bra dag =).

Idag har jag jobbat till 1, sen gick jag hem och bytte om och sen också jag, mamma och Thess till Katrineholm för att köpa present till Kevin som fyllde år i tisdags. Bortskämda unge =P.

Nu får jag förövrigt ge insulin på jobbet, woho!

Har kommit på att jag vill tatuera mig. Vi får se hur de blit med de, pappa blev inte glad iaf =(.

Hmm?

Jag har kommit över dig.. Men jag saknar dig !


RSS 2.0