Fried Rice

Igår var jag för första gången på fried rice. För er som inte vet vad de är så är de en asiat fest typ.
Först åkte jag, Rico, Tora och Gideon till Råcksta till JayC. Några drack lite men sen åkte vi tidigt för att de skulle va lång kö. Rico, smart som han är, hade tappat sitt id-kort på dagen så han kom inte in och Tora fick följa med honom hem, vilket va tråkigt.
De va skit kul iaf, massa fina asiater överallt. Men de konstiga var att jag stog och titta på alla tjejer..? Hur som helst så dansa vi och hade kul iaf. Dom hade någe form av Playboy tema så de va någon playboy brud som strippa.. Då drog jag mig undan. Jag kom hem till Tora vid 3 typ.

Bästa kommentaren under kvällen:
Gideon; Hehe asså, jag ääälskar att dricka!!


RicoGideon posarTora med saltet
Jag och ToraAlla utom LobeHALLLÅÅÅ
Vodka på tubLobe, JayC och GideonLobe
Jag och GideonJag och LobeJag och Tora
Huh?Lobe är glaaadPapparattzi!
Hello crazy!Jag har aldrig sett någon vara så glad över att få dansa. Duktig är han också :)Asiater!
Asiater!Västerås pojkarnaThe black asian och jag. Svettigt? :P


Guldkompassen

Min pappa har bränt filmen guldkompassen till mig men jag har inte haft tid och tittat på den men igår kväll så gjorde jag det. Guuuud vilken bra film. En typisk sån film som jag gillar. Men jag antar att de kommer en tvåa? I really hope so. Kanske titta på den igen innan jobbet? :D



Oh lord have mercy!

Vaknade imorse med träningsvärk i heeeela kroppen. Underbart... eller inte. Träningen igår var ju självklart lite ringrostig, jag har ju inte stått på ett par skridskor på ett halv år så.. Men de va kul att va på is igen. Fast de där med klubbteknik har aldrig varit någe för mig ändå så.. :P.

Jobba idag igen. Jag lär ju rulla fram i korridoren men de ska väl gå ändå.

Segeltorp

Imorn ska jag provträna med Segeltorp. Vi får se hur det kommer gå, jag lär ju förmodligen va helt död eftersom att dom har kört försäsongsträning plus att imorn har dom både fys och is men de är väl bara att bita i det sura äpplet. Jag får ju skylla mig själv för att jag inte tränat så mycket.. Hitta en gammal bild från när jag spela i Flen så jag tog kort på den :P.
Jag ser jätte liten ut. Utrustningen och förhoppningsvis spelet har väl ändrats sen dess. Nytt halsskydd, nya skridskor och ny klubba. Nostalgisk. Som ni ser så blev inte bilden så bra :P



Congrats, 20 år.

I torsdags fyllde jag 20 år så nu är jag gammal. Tänker inte berätta så mycket om helgen förutom att det var inte så jag ville fira min 20årsdag. Här är lite bilder iaf.







Time

Sommaren är redan över och som vanligt så har jag inte lyckats åstadkommit ett skit. Mycket planerar man men när ska man få arslet ur vagnen och verkligen göra det? Dags att bli vuxen nu när man fyller 20 på torsdag och allt. Well well, jag föredrar att ha min ungdom kvar så länge jag kan.

Nu har BootyliciosTora lyckats hitta sin väg hem till Sverige igen. Thank god! Dock blev jag mindre glad när hon skicka sms klockan ett inatt när jag låg och sov eftersom att jag skulle upp och börja jobba 7 imorse. På tal om jobb så kändes de som att jag bara torka bajs idag och höll på att strypa minst 2 personer. Ibland har man verkligen inget tålamod.

Jag saknar min syster också. Konstigt att ha bott med henne hela mitt liv och sen helt plötsligt bor vi i olika städer och pratar någon gång i veckan. But I guess that's life.



Slut på gnällandet

Playz

Igår var jag i Stockholm och träffa Gideon igen :P. Hemlig som han är så sa han att han skulle ta med mig till ett ställe som jag inte visste vad de var. Vi hamnade till slut i skanstull på Playz. Väääärsta nördstället och jag tyckte de va skit kul :D. Tror väl att de va någe form av internet café där folk satt och spela. Så vi spela mot varandra och jag va givetvis bäst :P. Nej men de va skit kul iaf. Efter de gick vi och åt sen gick vi och fika och sen åkte vi hem till han i Alby. Vi spelade lite Tekken åså. Vilken nörd dag men de va skoj :).



You can't ride two horses with one ass.


The Voice

Igår var det The voice konserten och det var sjuuuuukt mycket folk. Och för en "small town gal" like me så kändes de som att hela världen hade kommit och samlats på samma ställe. Denna kväll så hängde jag med min vän Gideon och först stog vi allra allra längst bak vid Friday's och titta på skärmen för man såg inte ens scenen och när vi försökte tränga oss in i folk massan så var de som en betongvägg, vi blev bortknuffade direkt :P.
Hur som helst så kom Gideons två kompisar sen och dom drog med oss fram så till slut trängde vi oss in en bit och såg lite bättre. De enda Gideon ville var att se Flo-rida så han stog och skrek att alla andra skulle gå av scenen. Och när han till slut kom var han så lycklig :P. Men de va nice även fast man inte såg någonting :P.
Efteråt skyndade vi oss därifrån så vi inte skulle bli nertrampade så vi gick och åt. Det var en rolig kväll iaf :)

Människor!Folk klättrade överallt för att seMer människor
GideonJag och Gideon



DAMN!
Kanye? :P

Som ni ser så är många bilder dåliga men som sagt så stog vi en bit bort :P

Ung 08

Igår var jag i Stockholm igen. Janick ringde mig och fråga vad jag gjorde så de sluta med att jag åkte in till stan. Jag va där typ halv 10 så de va lite sent men ändå. Vi gick fram och tillbaka hela tiden och träffa massa folk han kände. Skit kul iaf, jag hade ont i kinderna sen för jag skrattat så mycket. Han är bara för rolig.

Här är lite bilder från i tisdags och igår.



Hockey?

Det är nästan klart att jag ska börja spela med Segeltorp. Men jag är heeelt skraj för jag har inte alls tränat mycket och dom har ju kört försäsongsträning. Mina klubbor är liksom fortfarande ihoptejpade sen flytten så jag lär ju va sämst när jag väl börjar men vi får väl se hur det blir. Hehe jag har inte tvättan min utrustning heller sen förra säsongen så den lär ju lukta som en nyponros :). How lovely.

Igår var jag på Ung08 med alla små barn... typ.. De va nice musik men de börja ju spöregna så då fick vi dra hem.

Lalala ta mig tillbaka till Mama Africa! :P


Katrineholms veckan

I fredags efter jobbet tog jag tåget till Flen direkt för att hälsa på papptratt och det va ju Katrineholms veckan så de blev utgång på kvällen. Först var vi hemma hos Anders och drack lite åså sen gick vi ner på stan och de va rätt mycket folk ute men inte inne på starlight.. som vanligt :P. Men de va kul och träffa gammla vänner så de va en helt okej kväll.
Jag tog taxi hem med Gideon och Almo på natten.
I lördags var jag bara hemma på dagen och vänta på att Hany skulle komma hem, som hade varit på raggae festivalen. Det slutde med att vi åkte in till Katirneholm på kvällen då också men vi gick bara runt lite och titta på folk. Hany glömde sitt leg så hon klättrade över stängslet till öltältet :P. Vilken mupp. De va väl helt okej den kvällen också.
Igår chilla vi bara lite sen skulle jag åka hem 21.00. Gideon och jag hade sällskap för han skulle hem till Stockholm igen och tro fan att tåget var försenat 46minuter så vi fick stå och skava på station. De va skit mycket folk på tåget också men till slut fick vi plats och Gideon satt och berättade skit tråkiga "roliga historier". Det roliga var att båda åkte ner till Flen och hälsa på och missade 08a festen istället, bra drag? Idag ska jag jobba igen, bläää.







What boyfriend ?

Vem behöver en pojkvän när man har Hany? Hany är typ som min pojkvän, jag ringer henne hela tiden och så fort någonting händer så rapporterar jag till henne direkt. Hon får väl duga som pojkvän för tillfället :). Det är bara det där med närheten som saknas, but hey who needs it..?
Åker till Flen/Katrineholm imorn. De är ju Katrineholms veckan så då får man festa lite åså, träffa Jazii. Vilket var typ evigheter sen!

Jag och Hany bunJag och Jasmina
Shit va jag saknar mitt hår!


Soca or die

Igår var då den där soca grejen. Vi var inte där så jätte länge för att vi skulle ut sen. Men vi ville se Rigo uppträda (Samiras pojke) så vi vänta och vänta och vänta i regnet men till slut var vi tvugna att gå. Eftersom att vi inte hade någonstans att göra oss iordning så fick de helt enkelt bli McDonald's toaletten. Stressade till tusen och genomblöta men de gick. Efter det åkte vi (Jag, Hany, Janick, Mirnes och Yasin) till Skanstull, till K2. Det var andra gången jag va där och de va lite mer folk än sist men fortfarande inte mycket. Million Styles uppträdde och de va nice, som ni ser fick jag ju va med på bild med honom ;). De va helt okej men jag hade inte super kul precis. Jag och Hany sov hos Tanisha, en kompis till henne i Norsborg.
Idag åkte vi in till stan och gick runt lite, köpte ett par byxor, en mjukis väst typ och ett par skor. Efter det åkte vi hem.
Just nu sitter jag här och lyssnar på regnet och tar ett fotbad, jätte skönt :).

Mirnes intervjuar Janick.. Med ett hopprepJanick goes womenNice outfit
Bläää!Soca or dieCrazy!
Torkar kläderMysigtBönder
Yasin uppfann en stolHany och JanickYasin, en arabisk prins
Tanisha och HanyMeee and Hany bunShots!
Million StylezPussJag och Janick
Jag, Million och Janick :D

SPÖÖÖKEEEE

Måste berätta om min upplevelse i fredags. Jag såg ett fucking spöke! Jag var på jobbet och var inne hos en gubbe och skulle ge han medicin, dörren var öppen lite så hör jag att någon är utanför och sen ser jag någon med röd tröja går in i rummet mitt emot och jag har aldrig ens tänkt på att det är en dörr där, och gubben frågar "vem är här utanför?" jag vet inte svara jag. Sen gick jag ut i köket och fråga Anita, som jag jobba med, vad det är för rum mitt emot hans rum. Då sa hon att det typ är ett personalrum och då sa jag att någon gick in där. Då säger hon "du vet att det spökar där va? Man ser någon gå in där men ingen kommer ut". Faaan va skraj jag blev men vi gick dit och kolla. Alldeles riktigt, ingen där och balkong dörren stog öppen. Jag höll på att skita på mig! Och man hade hört om någon hade gått ut därifrån medans vi var i köket. Asså jag har aldrig varit med om någe läskigare.

RSS 2.0