Hål i väggen

Igår titta jag på hål i väggen vilket kan va de absolut roligaste som finns att titta på. Jag var helt själv hemma och garva så mycket så jag fick kippa efter andan. Riktigt högt skratta jag också så jag fick ont i magen. Vissa kan ju tycka att de är konstigt att sitta och as garva för sig själv men de är faktiskt fullt normlat för mig. Otroligt kul iaf.

Min nya mp3 har gått sönder. Great! 800kr för ingenting och när ska man ha tid att lämna tillbaka den? En fördel är ju att leta fram kvittot också. Men de här får bli ett uppdrag för mig och Gideon tror jag. Han är bra att ha med i situationer som handlar om tekniska prylar minsann. Man måste ju utnyttja sin vänskap till max ;).

De är så kul att min lön slank mig ur nävarna så fort jag fick den. Hockey är en dyr sport. Och på tal om hockey så har vi våran första och enda träningsmatch på fredag mot pojkarna. De var inga andra lag som ville komma och spela halv 9 en fredagkväll. Undra varför.

Helgens bravader

I fredags skulle vi ut och fira Lobe. Först var vi på Friday's och åt och sen gick vi till Mango bar på DemBow. Vi dansade och hade skoj men är man i ett bra sällskap så kan man inte ha tråkigt. Mamma hämtade mig vid 2 tiden.

I lördags så var jag lite med mina systrar och på kvällen så var jag, Lobe och Gideon på baren som Tora jobbar på. Vi hade skit mysigt och när Tora sluta så drog vi till Sture Kompaniet.. Inga trakter jag känner mig hemma på men som sagt, har man bra sällskap så har man aldrig tråkigt. Egentligen så skulle jag ha tagit sista pendeln hem men Lobe var så snäll och erbjöd sig att skjussa hem mig så jag var kvar längre. Jag var hemma runt 3 tiden.. Lite kul när vi var på väg hem. Först släppte vi av Gideon i Alby sen när vi kommit upp på motorvägen igen och åkt en bit säger Lobe "jag har aldrig åkt såhär långt bort fron Stockholm". Stockholmare är lite knasiga måste jag säga. Sen upptäckte han också att de faktiskt inte är så långt till Södertälje heller.

Idag var jag på dop, mina systers söner som döptes. De va väldigt fint och mysigt. Både André och Kevin va jätte duktiga och vi åt god mat efteråt :).















Vilken kväll..

Igår kväll tänkte jag först åka och sola och sen åka och träna.. Inte fick jag göra någe av det. Jag var hos min syster Jessica, så tänkte jag åka och sola och sen åka hem och byta om och sen hämta upp Lena. Jag gick ner på parkeringen och hämta bilen och kom på att jag hade glömt min frukt hos Jessica så jag ringde till mamma och sa att hon skulle komma ner med de så jag åkte upp och ställde mig på vändplanen utanför och möter henne vid porten. Hon går upp igen och jag går och sätter mig i bilen. Och just då vägra den starta! Så de blev världens kalabalik. jag fick gå upp och vakta hennes barn och Jessica fick gå ner och hjälpa mamma att försöka starta bilen. Dom fick igång bilen men sen började larmet tuta helt plötsligt och vårat larm har typ aldrig funkat. Så Jessica ringde Robban (Kevins pappa) så dom fick åka och hämta han i Tullinge så han fick komma och kolla på bilen. Han fixa och dona och till slut fick han ihop de med lite maskeringstejp och ett gem..(?) så våran bil hålls ihop av ett gem just nu. Mario hade varit på matchen mellan djurgården och AIK och han vägrade komma hem så Jessica var skit arg över det också :P.

en dag i storstaden

Idag åkte jag, Jessica och lilla André till Skärholmen, Jessica skulle leta efter något att ha på sig på dopet på söndag. Vi hittade någe men de kändes inte så passande men hon har någe iaf. När vi var klara åktejag in till stan och träffa Gilbert eller Englbert eller vad han nu heter. Vi hade en rätt het diskution om hans namn..  Hur som helst så gjorde vi inte så mycket, gick runt och titta lite och jag garva sönder åt han när han prova kepsar.. jag vet inte om kepsarna var stora eller om det är han som har ett litet huvud men kul var det iaf. En chill dag helt enkelt.


Skit sur!

Drogad?

Min underbart goda mat :D

Skype

Just nu sitter jag och lyssnar på Lobe och Gideon i skype när dom spelar ett sagan om ringen spel och jag sitter och skrattar åt dom. Kom hem från träningen nyss och jag säger bara att jag är glad att va vid liv. Inte pga träningen utan vägen dit. Jag kör och ska försöka byta fil till den vänstra, en kille i vit skåpbil kör bredvid mig men framför mig, jag tittar bak så att ingen kommer bakifrån så ska jag precis köra ut men då har killen i skåpbilen släppt bromsen så han är bredvid mig och Lena skriker AAAKTAA så jag svänger tillbaka igen som en galning. Puh! Nära ögat asså :).


PAAANK!!

Jag har typ 25kr på mitt konto nu vilket beror på att jag bara har varit tvungen att köpa grejer. Jag har köpt massa dyra grejer den här månaden och de är en mp3 spelare, en dator och igår köpte jag ett par skridskor.
Igår åkte jag ju till hockey monkey och skulle försöka fixa nya skenor men tror inte de går så jag gav upp det och börja kolla på lite skridskor.. det hittade jag inte där men jag köpte skydd till skenorna och skridsko snören. Hittade även ett par skit fina handskar som jag tänker köpa när jag får lön. När jag åkte till Stadium hitta jag ett par skit billiga CCM vector 6.0 för 1000kr så självklart köpte jag dom. Jag köpte även 3 tränings t-shirtar för 99kr och på HM köpte jag en lila kjol som jag ska ha till Kevin och Andrés dop.

Jobb ikväll :/

One tree hill.

Såg det senaste avsnittet nyss och jag tjura som jag vet inte vad, skit sorgligt ju. De borde va förbjudet att göra sånna avsnitt. Nehe man kanske ska sova nu. Det är ju en dag imorn också.

Double yeeeey!

Yeeeey i måndags fick jag veta att jag kom med i laget. Han sa att jag va en skön lirare och en bra center :P. Så de var ju alldeles ypperligt. Men imorn ska jag till Hockey Monkey och fixa min skridskor. Någon har förstört mina skenor.

Igår fick jag min dator också haha. En Lenovo, tydligen samma märke som IBM. Min pappa är duktig asså :).

Idag har jag varit i Stockholm, skulle hjälpa Gideon med att köpa en present till Lobe.. Jag var nog inte mycket till hjälp men han hade ju sällskap iaf och enligt mig inget dåligt sällskap heller ;P. Senare kom Hany och vi gick runt lite sen åkte Gideon på sin matte lektion och jag och Hany sprang runt och gjorde det vi brukar. Dom hade satt upp en tavla i gallerian där folk satte upp massa post it lappar. Jag och Hany skrev "Jackie Chan & Chris Tucker" skit fint :).




Träningshelgen

I helgen har vi haft flera träningar för att vi har uttagningar till laget. Det gick sådär men de va kul att träna mycket. Men det tycker inte mina ljumskar som vanligt så de blir väl till att börja med massa övningar igen.
Igår hade vi även 2 timmars match mot ett kill lag.. eller pojk lag kanske man säger? Hur som helst så förlorade vi ju men jag lyckades ändå peta in ett mål. Kul att spela match igen. Så jag får veta ikväll om jag kommer med i laget eller inte.






Orka inte lägga upp så många

One tree hill

Här sitter man nu, arg och jävlig pga sidan surfthechannel.com. Jag sitter och tittar på de nya one tree hill avsnittet dom har lagt upp och är skit spänd. Men den slutar ju och ladda efter halva avsnittet typ. Tack så hjärtligt!

Min syster yster som numera bor i Örebro och lever studentlivet skulle på Toga-fest eller nåt ikväll. Låter ju huuur kul som helst. Dom skulle alla gå ut i lakan. Är riktigt nyfiken på hur dom ser ut.. Och när de gäller min syster så ska man inte underskatta henne när det gäller att skapa ett klädesplagg av ingenting. Hon har fantasi. Som sagt så gick hon runt i pappas gammla sarong i somras som en kjol. Och de var ju hur hett som helst. Vad kan jag säga, my big sis got talent.

Love finds you, you don't find love.
Jag tror att jag hallucinerar och jag vill komma tillbaka till verkligheten igen..

Underbart

Mitt liv består just nu av hockey, jobb och försöka hitta en lägenhet. Gideon fyller ju tydligen 22 på fredag, jag säger som Summer i O.C "what the hell is he thinkin' ?!". Han kunde inte ha väntat till nästa helg? För den här helgen har vi uttagningar till hockey laget. Hoppas verkligen jag kommer med för jag vill helst inte spela med 12-13 åringar, då blir de till att byta lag igen isf. Vi ska tydligen slipa om min åk-yta på skridskorna för den är för kort, så jag lär ju snubbla fram på isen sen ett tag. Jaja nu ska jag pysa iväg till jobbet.... igen.

Mitt liv

Jag har så mycket saker som jag borde göra men jag orkar verkligen inte. Jag gillar inte att va vuxen och behöva ta så mycket ansvar. Att vara tvungen att bestämma över sig själv är faktiskt inte så roligt. De hade varit lättare om någon gjorde allt åt en som när man var liten. Guess it's time to grow up..?


Flen och café 60

I lördags åkte jag till Flen för att hälsa på papptratt. Jag, han och Hany tog bilen in till Eskilstuna för att kolla på lite datorer.. Ingen dator kom jag hem med men däremot ett halsband, en lång polotröja och ett par jeans. De där med att hålla i pengar funkar nog inte riktigt. När vi var klara i stan åkte vi till Nyfors, till kinesiska affären, och köpte mat. Räkchipsen är inte att leka med! De har Hany fått erfara. Dom är ju så sjuuuukt goda!
På kvällen kom Winta över så lärde jag och pappa dom att spela ett kinesiskt spel.. Kan inte säga vad de heter men om man ska översätta de till svenska så heter de Himmel nio. Och jag vann! Jag vann alla deras pengar moahahaha..... om vi nu hade spelat om pengar.

Kevin hade kalas igår så jag, pappa, mormor och Hany åkte hem till Södertälje. Vi åt marängswisch... swish.. Stavas? Hur som helst så var de hur gott som helst och lite senare åkte jag och Hany in till stan och träffa Tora och Gideon. Hany försvann så jag åt och sen åkte vi hem till Tora och titta på film. Skräckfilmer och jag går inte ihop. Tror att den hette dark water eller nåt men vi såg inte hela för Lobe ringde och sa att han var på Odenplan så jag och Gideon mötte honom sen gick vi till café 60 på rådmansgatan. Mysigt må jag säga. Konstigt hur jag kunde få ihop så mycket text om absolut ingenting...

Haha vi ser likadana ut
Räkchips! MumsWinta, Hany och jag. Har hany ett räkchips i näsan?
Winner!Lobe
Huh ?

For the love of god !

Kom nyss hem från träningen, snacka om tortyr! På fysen hade vi någe de kalla för hopp-träning. Så vi körde bara ben, de absolut svagaste i min kropp, tro de eller ej :P. Kunde inte åka skridskor efter men vad ska man göra. Och de värsta av allt var att de var det LILLA passet. Vi hann inte göra mer. Då vill jag inte veta vad de vanliga är. Cooper test på onsdag. Should be interesting.. NOT!

If it was up to me, then you would cry tonight


Åker till Flen imorn och hälsar på papptratt sen blir de bio på söndag.

Gaaah!

Första steget jag tog när jag klev ur sängen tog liksom stopp. Vääärsta krampen i vaderna efter gårdagens träning.  Vi sprang och sprang och sprang intervaller. Men de är ändå skönt för man vet att man har tagit i. De är rikigt skönt att ha börjat tränat igen faktiskt, får bara hoppas att man kommer med i laget nu.

Ska åka till Flen på lördag. Jag och pappa ska leta rätt på en dator till mig. I reeeeaaally need it.


Me and my Honey bun


RSS 2.0